Delar av publiken kastade in bengaler mot planen.
Delar av publiken kastade in bengaler mot planen. - Foto: Petr David Josek/AP/SCANPIX

Skandalscenerna i Champions League

Mötet mellan Zilina och Spartak Moskva avbröts efter bara ett par minuter. Delar av publiken kastade in bengaler på planen och flera stormade planen.

ZILINA. Champions League-omgången skakas av en rejäl publikskandal.

Endast några minuter hade passerat när mötet mellan Zilina och Spartak Moskva fick avbrytas sedan delar av publiken kastat in bengaler på planen.

Domarteamet reagerade snabbt och tog båda lagen från gräsmattan. Sedan urartade det rejält.

Enligt slovakiska Sport ska publiken ha stormat planen och några av dem ska dessutom ha attackerat funktionärer och säkerhetsvakter.

20 minuters avbrott

Efter runt 20 minuters spel kunde matchen återupptas. Och då började även målen ramla in.

Hemmalagets Tomas Majtan satte matchens första mål bara minuterna in i den andra halvleken.

Spartak replikerade dock snabbt och endast sex minuter senare kunde Alex göra 1-1. Ett mål som var början på gästernas vändning.

Ibson gjorde mötets sista mål med dryga timmen spelad och såg till att bortalaget fick med sig alla tre poäng. Tre poäng som dock inte betydde särskilt mycket. De var redan klara för Europa League.