Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Elmander: ”Aldrig varit en spelare som söker pengarna”

Succésvensken kommer inte att byta klubb för pengarnas skull.
1 av 2

Succésvensken kommer inte att byta klubb för pengarnas skull.

BILDBYRÅN

2 av 2

John Clifton/BILDBYRÅN

Sport | 09/12/2010 19:30

Om den svenske landslagsanfallaren lämnar Bolton kommer det inte att vara för pengarna.

BOLTON. Johan Elmander, 29, har haft två svaga säsonger i Bolton bakom sig. Nu har allting lossnat och anfallaren öser in mål. Han blev dessutom utsedd till Premier Leagues bäste spelare i november förra fredagen.

29-åringen sitter på ett utgående och har än så länge inte skrivit på något nytt med succéklubben. Om den förre Toulouse-spelaren bestämmer sig för att byta klubb är det inte för pengarna.

- Jag har aldrig varit en spelare som söker pengarna, jag har alltid valt med mitt hjärta och min magkänsla, säger han enligt skottiska The Sun.

Om tre veckor kan målkungen förhandla med andra klubbar. Engelsk media har tidigare rapporterat om att klubbar som Liverpool och Newcastle är intresserade av svensken. Men att byta klubb i januari verkar inte vara aktuellt.

- Jag skall ge mitt allt för Bolton medan jag är här och när mitt kontrakt går ut i sommar så får vi se vad som händer, säger han.

Se ett av Elmanders snyggaste mål i karriären