Torsdag 13 Maj
Stockholm

Bråkstaken ska träna med Zlatan i Dubai

Zlatan kommer att få sällskap av Antonio Cassano på lägret i Dubai.
1 av 2
Zlatan kommer att få sällskap av Antonio Cassano på lägret i Dubai. Foto: Richiardi/BILDBYRÅN
Snart har anfallsparet Robinho och "Ibra" en ny lekkamrat.
2 av 2
Snart har anfallsparet Robinho och "Ibra" en ny lekkamrat. Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX

Trots att affären inte är officiell kommer Antonio Cassano träna med Milan under onsdagen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Zlatans grymma säsong i Milan:

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att ösa in mål för Milan.

Mot Brescia slog han till med en riktig missil som höll på att skjuta sönder nätet på San Siro. Det var svenskens åttonde fullträff i Serie A.

"Ibras" nionde ligamål kom mot Bologna. Sedan det har han målat mot Udinese och Lecce. Nu är den förre Barcelona-spelaren uppe i tolv ligamål efter att söndagens uppvisning mot Cesena.

MILANO. Antonio Cassano var tvungen att lämna Sampdoria efter att han hamnade i bråk med presidenten Riccardo Garrone. 28-åringen vägrade gå på en ceremoni - som han hade lovat.

Serieledarna Milan högg direkt men först på lördag öppnar transferfönstret och då kan övergången bli officiell. Trots det är Zlatans nye lekkamrat redan på plats.

"Cassano kom till träningsanläggningen Milanello klockan 11.30 och hälsade på alla sina nya lagkamrater, inklusive Zlatan Ibrahimovic", skriver "Rossoneri" på sin hemsida.

Den italienske landslagsspelaren följde sedan med laget för att flyga till träningslägret i Dubai. På flygplatsen gick han omkring med tränaren Masimiliano Allegri och "Ibra", rapporterar italiensk media.

Den rutinerade backen Massimo Oddo räknar med att skandalspelaren kommer att lugna ner sig i Milan.

- Vi hoppas att allt kommer att gå bra med Cassano. Milan är en trygg miljö för alla, den kräver respekt. Vi har en bra grupp, säger han enligt Gazzetta dello Sport.

Se när Zlatan lekte mot Bologna

Kommentera
Kopiera länk
Dela