Måndag 25 Okt
Stockholm

Mourinho tycker domarna är konstiga

Inters tränare sågar domarens behandling av Zlatan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Inter besegrade Lecce med 3-0. Det räcker inte för att tränare José Mourinho ska vara tillfreds med livet. Han tycker att Zlatan Ibrahimovic blev berövad på en straff av domare Tagliavento. Mourinho tycker sig se ett mönster, och plockar fram några av sina retoriska verktyg ur sin låda för att bevisa det:

– För några veckor sedan blev jag avstängd för att ha använt ordet "rädd" om domaren, så den här gången använder jag "konstig", säger portugisen.

–Det är konstigt att Ibra får en sån tackling i ett känsligt läge av matchen vid ställningen 1-0 och domaren varnar honom: dessutom kommer det i ett avgörande skede av säsongen där han kommer att bli avstängd. Det är konstigt att mot Torino på San Siro, när vi ligger under med ett mål så ser inte domaren en straff som vi borde ha haft. Det är konstigt att under hela veckan så pratar ingen om den episoden och ingen tar upp det. Allt är väldigt konstigt och jag kan inte göra något åt det. Jag kan bara jobba och gå vidare med mitt lag, säger José Mourinho till La Gazzetta dello Sport.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela