Aston Villa stod för en gedigen insats och kan återvända till Birmingham med en viktig poäng.
1 av 4
Aston Villa stod för en gedigen insats och kan återvända till Birmingham med en viktig poäng. - Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX
Drogba kunde utjämna matchen men fick fortfarande se sitt lag tappa viktiga poäng.
2 av 4
Drogba kunde utjämna matchen men fick fortfarande se sitt lag tappa viktiga poäng. - Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX
Hur pass länge har Abramovitch tålamod med den kritiserade italienaren?
3 av 4
Hur pass länge har Abramovitch tålamod med den kritiserade italienaren? - Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX
Gerard Houllier har gjort en mindre succé i Aston Villa.
4 av 4
Gerard Houllier har gjort en mindre succé i Aston Villa. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX

Vad sysslar Chelsea med?

Chelsea mot Aston Villa blev en galen tillställning. En match som svängde enormt och fick ett otroligt rafflande avslut.


Se målen här

Målen från den spännande matchen kan ni finna här.

LONDON. Under långa stunder såg det ut som att Aston Villa skulle få med sig samtliga tre poäng hem från London i den tuffa bortamatchen mot Chelsea.

Men först gjorde Didier Drogba 2-2 i den 83 minuten. Sedan kunde John Terry stänka in 3-2 i den 89 matchminuten och sprang sedan med hela laget i följe mot den egna avbytarbänken för att krama om italienaren Carlo Ancelotti. Samtliga på Stamford Bridge trodde på tre poäng och fortsatt häng på Manchester United.

Men Ciaran Clark ville annorlunda.

Vid ställningen 3-2 i hemmalagets favör fick Aston Villa en sista chans. Martin Petrov snodde åt sig bollen och spelade fram Marc Albrighton som med en enkel vrickning fick fri sikt in mot Chelseas straffområde.

Samtidigt visade Chelsea upp ett försvarsspel man sällan skådat i mästarlaget. Samtliga spelare stod kvar och höll upp offsidelinjen. Något Clark utnyttjade.

Efter en enkel rusch kom han ensam med Peter Cech och den 21-årige försvaren gjorde inget misstag. Nicken rullade retfullt förbi tjecken i mål.

Chelsea kommer nu få det riktigt tufft att få häng på Manchester United som gjort ett mindre ryck i toppen av Premier League. Dessutom har Alex Ferugsons mannar en match mindre spelad än fjolårets mästare.

Men den än större frågan är, hur pass länge Roman Abramovitch har tålamod med den forne Milantränaren. Hur pass löst sitter Carlo Ancelotti?

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

1 timme sedan
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

1 timme sedan
Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

2 timmar sedan
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

2 timmar sedan
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

2 timmar sedan
Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.