Villareals Guiseppe Rossi mot Real Madrids vänsterback, Marcelo. - Foto: ANDRES KUDACKI/AP/SCANPIX
Ronaldo firar sitt kvitteringsmål. - Foto: ANDRES KUDACKI/AP/SCANPIX
En uppenbart lycklig portugis firar tillsammans med spanjoren, Xabi Alonso. - Foto: ANDRES KUDACKI/AP/SCANPIX
7 av 7
Ronaldo har nu gjort 23 mål i La Liga. - Foto: ANDRES KUDACKI/AP/SCANPIX

Sagolik uppvisning av Cristiano Ronaldo

Real Madrid fick besök av toppkonkurrenten Villareal under söndagens stora match i den spanska ligan.

MADRID. Cristiano Ronaldo har sannerligen kommit in i ett episkt målstimm. Under kvällens drabbning mot toppkonkurrenten Villareal gjorde portugisen sitt, 61:a, 62:a och 63:e mål i Real Madrids vita dress. Till historien hör att det var Ronaldos blott 62:a match.

Dock tog Villareal ledningen i matchen. Cani blev första målskytten i en match som innehöll allt man kan begära från en fotbollsmatch, mängder med målchanser, öppet spel, gruff och hårda tacklingar.

Cristiano Ronaldo kunde efter Villareals ledningsmål kvittera  och startade därmed jakten mot sitt tredje hattrick i det vita stället.

Men Villareal skulle inte bara lägga sig på rygg, småstadsklubben gick för segern. Och efter dryga kvarten kom Marco Ruben, "den gula ubåtens" nyförvärv, helt fri mot Iker Casillas och chippade ytterst elegant in bollen i mål.

Men sen var det portugisisk fest för hela slanten.

Ronaldo gjorde först 2-2 på nick. För att sedan i andra halvlek, retfullt enkelt rulla in sitt 23 mål för säsongen i La Liga.

I den 70:e minuten byttes dessutom en annan portugistalande spelare in. Kaka fick äntligen återvända till Santiago Bernabeus gröna matta efter den tuffa knäskadan som hållit honom borta från spel under hela säsongen.

Och som krona på verket fick brasilianaren göra matchens sjätte och sista mål, när han på pass från Ronaldo, kunde fastställa slutresultatet till 4-2.