Cani blev rikigt arg när "Mou" sprang in i Villarreals tekniska zon.
1 av 2
Cani blev rikigt arg när "Mou" sprang in i Villarreals tekniska zon. - Foto: ANDRES KUDACKI/AP/SCANPIX
Han ville bara fira med sonen.
2 av 2
Han ville bara fira med sonen. - Foto: Alberto Saiz/AP/SCANPIX

"Mou" slår tillbaka

"Hade det varit en av mina spelare som hade gjort samma sak så hade han blivit avstängd i tre månader. Och hade det varit jag, då skulle jag inte få återvända som tränare"


Mourinho har bråkat förr

José Mourinho är van med att röra upp känslor. Fråga bara Sporting Gijons tränare Monolo Preciado, som nästan började bråka med den portugisiske jättetränaren.

Detta efter att "Mou" antytt att Gijon hade gett bort segern till Barcelona. Något som fick Precaido att se rött - minst sagt.

– Det måste vara ett skämt, ett dåligt sådant då. Eller så försöker han provocera Barcelona, vilket inte kommer att fungera eftersom de inte kommer att besvara honom. Eller så menar han faktiskt allvar. Och gör han det så tycker jag att han är en skitstövel och en dålig kollega, sade han då.

MADRID. Den utbytte Cani visades ut efter att ha kastat en vattenflaska på José Mourinho i samband med helgens ligamatch mellan Real Madrid och Villarreal, då "Mou" sprang in i de gula u-båtarnas tekniska zon och firade hemmalagets 4-1-mål.

Det röda kortet har dragits tillbaka. Men frågan som portugisen ställer sig är om det röda kortet hade dragits tillbaka - om det hade varit en Real-spelare som hade gjort samma sak.

– Jag är glad att de drog tillbaka det röda kortet. Men hade det varit en av mina spelare som hade gjort samma sak så hade han blivit avstängd i tre månader. Och hade det varit jag, då skulle jag inte få återvända som tränare, säger José Mourinho enligt spanska Marca.

Meningen var dock inte att röra upp känslor, menade Mourinho direkt efter händelsen. Han ville helt enkelt fira med sin son som satt precis bakom bortalagets bänk.

Här invaderar "Mou" Villarreals tekniska zon.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.