Torsdag 24 Jun
Stockholm

"Mou" slår tillbaka

Cani blev rikigt arg när "Mou" sprang in i Villarreals tekniska zon.
1 av 2
Cani blev rikigt arg när "Mou" sprang in i Villarreals tekniska zon. Foto: ANDRES KUDACKI/AP/SCANPIX
Han ville bara fira med sonen.
2 av 2
Han ville bara fira med sonen. Foto: Alberto Saiz/AP/SCANPIX

"Hade det varit en av mina spelare som hade gjort samma sak så hade han blivit avstängd i tre månader. Och hade det varit jag, då skulle jag inte få återvända som tränare"

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mourinho har bråkat förr

José Mourinho är van med att röra upp känslor. Fråga bara Sporting Gijons tränare Monolo Preciado, som nästan började bråka med den portugisiske jättetränaren.

Detta efter att "Mou" antytt att Gijon hade gett bort segern till Barcelona. Något som fick Precaido att se rött - minst sagt.

– Det måste vara ett skämt, ett dåligt sådant då. Eller så försöker han provocera Barcelona, vilket inte kommer att fungera eftersom de inte kommer att besvara honom. Eller så menar han faktiskt allvar. Och gör han det så tycker jag att han är en skitstövel och en dålig kollega, sade han då.

MADRID. Den utbytte Cani visades ut efter att ha kastat en vattenflaska på José Mourinho i samband med helgens ligamatch mellan Real Madrid och Villarreal, då "Mou" sprang in i de gula u-båtarnas tekniska zon och firade hemmalagets 4-1-mål.

Det röda kortet har dragits tillbaka. Men frågan som portugisen ställer sig är om det röda kortet hade dragits tillbaka - om det hade varit en Real-spelare som hade gjort samma sak.

– Jag är glad att de drog tillbaka det röda kortet. Men hade det varit en av mina spelare som hade gjort samma sak så hade han blivit avstängd i tre månader. Och hade det varit jag, då skulle jag inte få återvända som tränare, säger José Mourinho enligt spanska Marca.

Meningen var dock inte att röra upp känslor, menade Mourinho direkt efter händelsen. Han ville helt enkelt fira med sin son som satt precis bakom bortalagets bänk.

Här invaderar "Mou" Villarreals tekniska zon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela