Killarna bakom van Bommel-värvningen.
1 av 2
Killarna bakom van Bommel-värvningen.
Här är Mark van Bommel i Milantröjan.
2 av 2
Här är Mark van Bommel i Milantröjan. - Foto: Carlo Baroncini/AP/SCANPIX

Van Bommel värvades - efter Zlatans godkännande

Galliani ringde upp svensken och bad om lov att köpa den rutinerade mittfältaren.


Zlatans grymma säsong i Milan:

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att ösa in mål för Milan.

Mot Brescia slog han till med en riktig missil som höll på att skjuta sönder nätet på San Siro. Det var svenskens åttonde fullträff i Serie A.

"Ibras" nionde ligamål kom mot Bologna. Sedan det har han målat mot Udinese och Lecce. Nu är den förre Barcelona-spelaren uppe i tolv ligamål efter att söndagens uppvisning mot Cesena.

MILANO. Tycker du att Zlatan Ibrahimovics betydelse i Milan överdrivs? Du kanske borde tänka om.

"Ibra" är tydligen inte bara lagets fanbärare på planen. Nu får svensken till och med bestämma vem som ska värvas till storklubben.

När den meriterade mittfältaren Mark van Bommel i dag presenterades på Milanello erkände sportchefen Adriano Galliani att han slagit en signal till svensken för ett slutgiltligt godkännande av värvningen:

- Jag ringde till Ibrahimovic och hörde vad han tyckte och han sa: ”Van Bommel är en bra spelare. Han är stark och svår att komma förbi”. Ibra var enbart positiv till värvningen.

Uttalandet väcker nu irritation bland de italienska fotbollsfansen som menar att svenskens makt är för stor i Milan - som trots allt är en av världens största klubbar.

Se när "Ibra" avgjorde mot Cesena

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Vilken show, Ibra!