Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gift dig på Mestalla i sommar

Sport | 10/02/2009 22:41

Valencia behöver pengar – nu är allt möjligt för den som betalar.

Bygget av en ny toppmodern stadion har knäckt Valencias ekonomi. Klubben måste spara – och hitta nya intäkter. Något som Valencias marknadsavdelning har tagit fasta på.

Det ska bli möjligt att gifta ig på planen. Det ska bli möjligt att ha Joaquin som bröllopsvittne. Det ska bli möjligt att resa med i lagets flygplan. Det ska bli möjligt att döpa ditt barn på Mestallas VIP-läktare.

Ingenting är längre omöjligt i Valencia. Så fort ligan är över den sista maj kommer klubben öppna Mestallastadion för allmänheten – om de betalar för sig. Priserna börjar vid 2 000 euro, motsvarande 20 700 kronor. Då ingår ett mottagande med ett glas cava, en guidad tur på stadion, förevigad av klubbens egen fotograf, ett gäng merchandisingprylar till alla i gänget, böcker om klubbens historia med en personlig hälsning från klubbens ordförande samt catering från ständigt närvarande kypare, skriver Las Provincias.

Även andra spanska klubbar är på offensiven för att hitta nya inkomstmöjligheter på sommaren. Den som vill lira fotboll på Camp Nou med 35 glada vänner kan göra det till en avgift på 40 000 euro. Då ingår en domare, en speaker som läser upp lagupptsällningarna i arenans högtalarsystem, ett fotografi som minne, ett diplom och en personlig matchtröja. För ytterligare 800 euro kan man hyra en av klubbens bilar, för 2 800 euro kan man spela en match på natten - och pröjsar man ytterligare 6 000 euro får man en professionellt redigerad dvd med matchen, skriver Marca.

Skrivet av: