Torres har inte varit i storslagen form de senaste säsongerna, och vad än Merseysideklubben kan raka in på försäljningen bör det ändock ses som en vinst.
1 av 2
Torres har inte varit i storslagen form de senaste säsongerna, och vad än Merseysideklubben kan raka in på försäljningen bör det ändock ses som en vinst. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Fernando Torres, allt nämrare en flytt till Englands huvudstad, London. Det har bekräftats att Torres inte lämnar Liverpool på grund av vädret.
2 av 2
Fernando Torres, allt nämrare en flytt till Englands huvudstad, London. Det har bekräftats att Torres inte lämnar Liverpool på grund av vädret. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

JUST NU: Torres färdas i illfart mot London

På klassisk manér under slutet av ett transferfönster skeppas nu spelare världen över i illfart för att se till att signaturer och kontrakt blir påskrivna i tid.


Konspirationen

Fernando Torres är på god väg att lämna Liverpool för spel i Chelsea. Twitter svämmar över i tweets som gör gällande att spelaren antingen befinner sig i en helikopter på väg mot Heathrow.

Men vad som har konstaterats är att Torres lämnade Melwood i en Audi A6, sportversionen, med mål att ta den spanske världsmästaren i snabbast tänkbara fart ner till huvudstaden.

Det cirkulerar även rykten om att Torres ska ha befunnit sig i Roman Abramovichs privata jet på väg ner mot London.

LIVERPOOL. Konspirationsteorierna bakom Liverpools stora prestigeförlust av en viss spansk världsmästare ser ut att bli allt mer konkreta.

Merseysideklubben har tidigare gjort klart med en annan anfallare som tog ett stort kliv ut på den internationella scenen under fotbolls-VM 2010.

Luis Suarez skrev nyligen på för den tidigare krisbelagda klubben. Samtidigt florerar det trovärdiga rykten om att NESV och John W Henry är i farten att värva Newcastles succéman, Andy Carrol.

När man lägger ihop dessa väldokumenterade faktum ser en försäljning av Fernando Torres allt mer trolig ut. Speciellt med tanke på det ansiktsuttryck med vilken spelaren lämnade Melwood under måndagseftermiddagen.

Chelsea ska vara oerhört intresserade av anfallaren som den senaste säsongen sannerligen blandat fasansfulla insatser med glimtar av den enorma potential spelaren besitter.

Dock bör det tilläggas att anfallaren under 2009-10 gjorde 18 mål på 22 matcher.

De senaste ryktena som cirkulerat runt på internet under den näst hektiska dagen för året är att Torres kommer infinna sig i London under eftermiddagen.

Detta för att göra klart affären som mycket väl kan göra honom till den dyraste spelaren som någonsin gått mellan två brittiska klubbar.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lag Edin på ny guldjakt i VM: "Lite unikt"

Xabi Alonso nobbar Liverpool

1 timme sedan
Xabi Alonso har inga planer på att ersätta Jürgen Klopp i Liverpool, när tysken lämnar jobbet som huvudtränare efter den här säsongen. Spanjoren stannar i Bayer Leverkusen. Just nu är det här rätt plats för mig.

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

3 timmar sedan
Å ena sidan en förväntad storpublik på flera håll. Å andra sidan farhågor kring mer våld. På påskafton börjar fotbollsallsvenskan 2024. Vi är oroliga för att ordningsstörningarna kan dämpa kärleken och möjligheten att alla ska känna att fotboll tillhör mig, säger Fredrik Reinfeldt, ordförande i Svenska fotbollförbundet.

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

idag 10:38
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.