Andy Carroll är nu klar för Liverpool.
1 av 2
Andy Carroll är nu klar för Liverpool. - Foto: John Giles/AP/SCANPIX
360 miljoner kronor ska 22-åringen kosta Liverpool.
2 av 2
360 miljoner kronor ska 22-åringen kosta Liverpool. - Foto: Owen Humphreys/AP/SCANPIX

Liverpools bud accepterat

Liverpool har under måndagen varit klubben på allas läppar. Fernando Torres är på väg att lämna samtidigt som klubben försöker ersätta sin spanske talisman.


Andy Carroll

Andy Carroll har gjort stor succé under sin begynnande tid i Premier League tillsammans med Newcastle. Men vid sidan av planen är det inte mycket som stämt de senaste månaderna.

Bland annat fick han efter ett domslut flytta in till lagkamraten och tillika lagkaptenen, Kevin Nolan. Detta på grund av mängder med små föreseelser och slagsmål.

LIVERPOOL. Nu råder det inte längre någon tvekan om att Liverpool FC är klubben i blickfånget för världens alla sportjournalister.

För står det nu klart att Fernando Torres befinner sig någonstans mellan Liverpool och London för att utföra den obligatoriska läkarundersökningen.

Samtidigt är det nu klart att LFC accepterat Newcastles krav på 360 miljoner kronor för den storvuxne och talangfulle 22-årige Andy Carroll. Enligt uppgifter till the Guardian, ska affären nu gå igenom efter att NUFC:s ägare Mike Ashley och managern Alan Pardew ställt in sin presskonferens för att avsluta affären.

Under måndagseftermiddagen gick Newcastle ut med att klubben tackat nej till det astronomiska budet. Men det visade sig endast vara en maskning.

"Liverpool har kommit överens om en övergångssumma" deklarerade Liverpools officiella hemsida vid 18.30 tiden.

Mycket talar nu för att Merseysideklubben hittat sin ersättare till Torres, spanjoren som närmar sig allt mer en övergång till mästarna Chelsea.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!