Fernando Torres blir nu den dyraste spelaren att gå mellan två brittiska klubbar.
Fernando Torres blir nu den dyraste spelaren att gå mellan två brittiska klubbar. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

Torresbudet accepterat: Nu blir han dyrast någonsin

Liverpool har nu deklarerat att budet på Fernando Torres har accepterats och att Chelsea nu får möjlighet att komma överens om de personliga detaljerna med den spanske världsmästaren.


Konspirationen

Fernando Torres är på god väg att lämna Liverpool för spel i Chelsea. Twitter svämmar över i tweets som gör gällande att spelaren antingen befinner sig i en helikopter på väg mot Heathrow.

Men vad som har konstaterats är att Torres lämnade Melwood i en Audi A6, sportversionen, med mål att ta den spanske världsmästaren i snabbast tänkbara fart ner till huvudstaden.

Det cirkulerar även rykten om att Torres ska ha befunnit sig i Roman Abramovichs privata jet på väg ner mot London.

LIVERPOOL. När Fernando Torres värvades till Liverpool inför säsongen 2008-09, hade man under superstjärnans tid i Atletico de Madrid uppmärksammat den text Torres hade på sin kaptensbindel.

"You'll never walk alone".

Efter två och en halv säsong väljer nu följaktligen Liverpools bäste anfallare sedan Michael Owens glansdagar att ta sitt pick och pack och flytta till huvudstaden.

Chelsea har nu fått sitt bud accepterat av Liverpools styrelse. Enligt rykten som florerar på bland annat mikrobloggen Twitter, ska det röra sig om i runda slängar 500 miljoner svenska kronor. Vilket skulle bli ett rekord för en spelare som går mellan två brittiska klubbar.

Dessutom är den sjätte dyraste övergången genom tiderna.

Enligt Liverpools hemsida har nu spelaren fått tillåtelse att samspråka med Chelsea om de personliga detaljerna mellan Torres och mästarklubben.

Men den stora frågan är hur pass ensamt spanjoren kommer att gå på Londons gator under våren?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!