Vilken galen upphämtning, Newcastle

"The Toon" låg under med 4-0 mot Arsenal i halvtid - men lyckades till slut få med sig en poäng efter att ha tryckt in fyra mål i den andra halvleken.

Matchfakta:

Mål: 0-1 (1) Theo Walcott, 0-2 (3) Johan Djourou, 0-3 (10) Robin van Persie, 0-4 (26) Robin van Persie, 1-4 (69) Joey Barton, 2-4 (75) Leon Best, 3-4 (83) Joey Barton, 4-4 (87) Tiote

Varningar:

Newcastle: Kevin Nolan

Arsenal: Wojciech Szczesny

Utvisningar: Abou Diaby (Arsenal)

Arena: St James Park

NEWCASTLE. Newcastle fick en mardrömsstart på matchen och låg under med 3-0 redan efter tio minuter.

Innan den första halvleken var över hade Robin van Persie gjort sitt andra mål och utökade ledningen till 4-0.

Då trodde alla att matchen var över och en del hemmasupportrar hade redan gått hem - men så fel de fick.

När det återstod drygt 20 minuter gick Laurent Koscielny klumpigt in på Leon Best och domaren pekade på straffpunkten. Joey Barton var iskall och sköt in straffen.

Sex minuter senare kunde Best, något turligt, placera in 2-4. Sedan fick nykomlingarna en ny straff och Barton gjorde inget misstag den gången heller.

Alan Pardews gäng fortsatte att trycka på och det gav utdelning. I slutskedet av matchen sköt ivorianen Tiote in kvitteringen och den fullständigt magiska upphämtningen var ett faktum.