David Ballardini hävdar att Zlatan varit stor bidragande orsak till att Milan nu är på god väg att vinna ligan.
1 av 4
David Ballardini hävdar att Zlatan varit stor bidragande orsak till att Milan nu är på god väg att vinna ligan. - Foto: Daniela Santoni/AP/SCANPIX
2 av 4
- Foto: Italo Banchero/AP/SCANPIX
"Zlatan är en vital del i Milans anfallsspel".
3 av 4
"Zlatan är en vital del i Milans anfallsspel". - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
4 av 4
- Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX

Genoas tränare: "Zlatan har förändrat Milans anfallsspel"

Zlatan Ibrahimovic och hans Milan ställs under söndagseftermiddagen mot mittenlaget Genoa.


GENUA. Kvällens motståndare Genoa och dess tränare, Davide Ballardini, går nu ut i media inför en rejält tuff drabbning mot serieledarna AC Milan och hyllar lagets struktur.

– De är designade att ta hem ligan, säger Ballardini till Football-Italia.

Han menar vidare att Silvio Berlusconi och Adriano Galliani tagit in element i truppen som sannerligen förstärkt kvaliteten på laget. Dessutom hyllar han en viss svensk superstjärna.

– Det är trots allt inte varje lag som har en storspelare som Zlatan Ibrahimovic, han har verkligen styrt upp Milans anfallsspel.

Milan ligger inför den 24:e omgången i topp av Serie med 48 inspelade poäng, fem mer än närmaste konkurrenten Napoli. Genoa har inte lyckats få till en likartad succésäsong som i fjol då laget något oväntat slutade på en niondeplats.

Om ni under matchen försöker leta efter en annan kontroversiell svensk, befinner sig nu Linus Hallenius i Schweiz och spelar för Lugano i den schweiziska andraligan.

Se "Ibras" samtliga mål i Milantröjan:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!