1 av 4
- Foto: Arturo Rodriguez/AP/SCANPIX
Fernando Torres fick inte ett godkänt betyg under sin debutmatch för Chelsea efter den infekterade övergången från Liverpool FC.
2 av 4
Fernando Torres fick inte ett godkänt betyg under sin debutmatch för Chelsea efter den infekterade övergången från Liverpool FC. - Foto: Alastair Grant/AP/SCANPIX
Torres hade problem med bollmottagningen, inte samma ryck i steget och såg långa stunder relativt loj ut.
3 av 4
Torres hade problem med bollmottagningen, inte samma ryck i steget och såg långa stunder relativt loj ut. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
Det måste ha varit tufft att möta sina forna lagkamrater endast ett par dagar efter att övergången blev klar.
4 av 4
Det måste ha varit tufft att möta sina forna lagkamrater endast ett par dagar efter att övergången blev klar. - Foto: Alastair Grant/AP/SCANPIX

Torres: "Liverpool är den större klubben"

Efter den infekterade övergången går nu den spanska världsstjärnan ut i försvar för sin förra klubb och yttrar citat som närmast kan tolkas som freudianska felsägningar.


Den dyra övergången:

Förra veckan gjorde Fernando Torres klart för Liverpool att han ville lämna klubben och "The Reds" började sökandet efter en ersättaren.

När "The Reds" hade hittat spelaren de vill ha fick spanjoren lämna klubben för 540 miljoner kronor.

LONDON. Fernando Torres har lämnat Liverpool. Merseysideklubben har blivit av med en av sina bättre spelare det senaste decenniet. Men frågan är om spanjoren verkligen har lämnat staden än?

– Liverpool är den större klubben, deklarerade Madridsonen till Liverpool Echo.

– Chelsea är mer som Manchester United, de senaste tio åren har de varit bäst.

Citaten har startat en mindre storm av frågor kring huruvida Torres medvetet missat det faktum att United och Liverpool för närvarande har 18 ligatitlar vardera eller om han stod för en freudiansk felsägning?

Kan han månne redan längta tillbaka till Merseysideklubben efter att Chelsea blivit moraliskt demolerade under söndagens drabbning mot "The Reds".

– De senaste tio dagarna har varit otroligt intensiva och det är de fortfarande. Allt har gått väldigt fort och det är stressigt eftersom jag har så mycket information i mitt huvud, säger spanjoren avslutningsvis.

Chelseafansen har sannerligen uppskattat affären och att spanjoren skrivit på för "The Blues".

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!