Torsdag 16 Sep
Stockholm

Tränaren: "Jag har all respekt för Elmander"

Elmander är "free to go".
1 av 2
Elmander är "free to go". Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Owen Coyle menar att den svenska landslagsstjärnan är en väldigt sympatisk människ som managern har fullständig respekt för.
2 av 2
Owen Coyle menar att den svenska landslagsstjärnan är en väldigt sympatisk människ som managern har fullständig respekt för. Foto: Alastair Grant/AP/SCANPIX

Johan Elmanders kontrakt går ut till sommaren vilket gör honom till ett hett vilebråd på fotbollsmarknaden. Man kunde tro att klubbens anställda inte skulle uppskatta svenskens tillvägagångssätt, men nu går managern ut och försvarar landslagsmannen och

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Elmanders värde:

Enligt Fotbolltransfers har den svenske landslagsanfallaren ett marknadsvärde som uppgår till drygt 60 miljoner svenska kronor. Samtidigt är det mycket som talar för att Elmander i vanlig ordning, kan förhandla fram ett bättre kontrakt om han kan gå utan en extra kostnad.

BOLTON. Boltons manager och tillika Johan Elmanders chef, Owen Coyle, har nu gått ut och deklarerat att det är helt upp till den svenske anfallaren huruvida han själv vill stanna i Bolton eller ta sitt pick och pack vidare till en annan klubb.

Elmander som sommaren 2008 blev Boltons dyraste värvning genom tiderna kommer till sommaren stå utan kontrakt. 85-miljonersmannen blir då helt fri att lämna klubben som ett bosmanfall.

– Det är Johans rätt att låta sitt kontrakt gå ut, vilket med största sannolikhet även kommer att ske. Efter det är det upp till honom att avgöra vad han vill göra, säger Coyle enligt Mirrorfootball.

Trots att den svenske landslagsstjärnan försatt klubben i en underlig situation har tränaren bara lovord att ösa över sin bäste målskytt den här säsongen.

– Elmander har varit helt ärlig med hur han tänker och det är något jag respekterar. Johan är en riktigt skön kille och jag kan bara hoppas att han väljer att stanna i föreningen.

Se målet som mycket väl kan ha förstärkt Johan Elmanders aktier:

Kommentera
Kopiera länk
Dela