Spurs brottas med skadebekymmer

- 11/02/2011, 21:08 -
Gareth Bale har problem med ryggen.
1 av 3

Gareth Bale har problem med ryggen.

Tim Hales

Luka Modric återhämtar sig efter att ha opererat bort blindtarmen.
2 av 3

Luka Modric återhämtar sig efter att ha opererat bort blindtarmen.

SCOTT HEPPELL

Rafa van der Vaart har problem med sin ljumske.
3 av 3

Rafa van der Vaart har problem med sin ljumske.

Alastair Grant

Tottenham Hotspurs har tre tunga namn på skadelistan inför helgens match mot Sunderland och tisdagens drabbning mot AC Milan. I lördagens match får man klara sig utan trion, men förhoppningsvis för Londonklubben är någon tillbaka till tisdagens match.

LONDON. Tottenham Hotspurs har stora skadebekymmer inför den första åttondelsfinalen mot AC Milan i Champions League. Lagets tre stora stjärnor, Luka Modric, Rafael van der Vaart och Gareth Bale, befinner sig alla tre på skadelistan.

Bale kämpar med sin ryggskada, van der Vaart har problem med ljumsken och Modric återhämtar sig fortfarande från sin blindtarmsoperation.

Den viktiga trion är definitivt borta till lördagens match mot Sunderland, men Spurs manager Harry Redknapp hoppas att någon av de tre kan vara i speldugligt skick på tisdag.

- De fightas alla tre för tillfället. Det är svårt att säga hurvida de kommer spela på tisdag, säger Harry Redknapp till Skysports.

- Luka har börjat jobba, men är inte redo till morgondagens match. Rafa har en överbelastad ljumske och Gareth kommer tillbaka långsamt.

Matchen mot Sunderland är i allra högst grad viktig för Londonklubben. Tottenham kämpar med framför allt Chelsea och Manchester City om en Champions League-plats.

I händelse av seger avancerar man förbi Chelsea upp på en fjärdeplats, som innebär Champions League-spel även nästa säsong. Redknapp försäkrar att spelarna fokuserar på Sunderland i första hand, och inte AC Milan.

- Morgondagens match är en nyckelmatch för oss. Det är den man oroar sig för, säger Redknapp till Skysports.

- Att fokusera på Sunderland kommer inte vara någonting svårt, med tanke på att spelarna vet hur viktig matchen är, avslutar han.