Det blev aldrig någon match när Parma gästade Milan. Hemmalaget dominerade från början till slut - och bjöd på en hel del läckerheter också.

MILANO. Zlatan Ibrahimovic fortsätter att dominera i Milan och stod för matchens delikatess när bottenlaget Parma krossades.

Med en hur kylig liten touch som helst friställde den svenske anfallaren Clarence Seedorf totalt.

Den gamle holländaren tackade för den geniala framspelningen, rundade bortamålvakten Antonio Mirante och satte 1-0 till serieledarna.

Sedan fortsatte bara Milans stora show.

Antonio Cassano gjorde sitt första mål med Milan-tröjan när han i den 17:e minuten placerade bollen bakom Mirante och Robinho gjorde både 3-0 och 4-0 i den andra halvleken.

Den svenske landslagskaptenen var het så länge han spelade och var ytterst nära att göra mål också.

Men med drygt 20 minuters spel ersattes han av brasilianaren Alexandre Pato.