1 av 2
- Foto: ANDREW MEDICHINI/AP/SCANPIX
Simone Perrotta erkänner att det finns stora problem inom Roma.
2 av 2
Simone Perrotta erkänner att det finns stora problem inom Roma. - Foto: Andrew Medichini/AP/SCANPIX

Perrotta: "Allvarliga problem i Roma"

Veteranen riktar skarp kritik mot sin egen klubb.


Rosella Sensi ägande

Rosella Sensi, 39, tog över presidentposten i AS Roma från sin fader, Franco Sensi som var en oerhört uppskattad man inom huvudstadsklubben.

Dottern har däremot fått utstå mängder med kritik, men även blivit hyllad vid ljusare tider.

Rosella Sensi valde under 2010 att erbjuda klubben till externa köpare och begär drygt tre miljarder svenska kronor för det vinröda Romlaget.

En köpare banken Unicredit, som äger klubben för tillfället medan intressenter söks, nu kan ha funnit i Liverpools ägare, NESV.

ROM. Ett infekterat ägarbyte har orsakat stort kaos i Roma. Ett kaos som sakta men säkert har spridit sig till fotbollsplanen.

Nu tar Simone Perrotta tar bladet från munnen och kräver att sin egen klubb tar sig i kragen.

– Jag tror att alla vet om att vi har problem. Vi befinner oss i en segdragen situation som har tärt på oss under en tid, säger Perotta, och fortsätter:

– Det är egentligen inte huvudsaken, men jag kan inte förneka att det i vissa svåra lägen, som nu, hade varit skönt med en klubb bakom sig.

"Vi kan glömma ligatiteln"

På lördagskvällen åkte Romklubben på sin andra raka förlust när Napoli blev för svåra på hemmaplan.

Det laget som den gångna säsongen utmanade om Scudetton är som bortblåst, men vad är som har hänt vill inte den 33-årige mittfältaren kommentera.

– Det tog något ifrån oss, när det gäller attityd. Och den här senaste förlusten innebär att vi kan glömma ligatiteln. Nu får vi inrikta oss på att komma topp fyra och nå Champions League, säger Perotta.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!