Kaka hyllar sin landslagskompis.
1 av 2
Kaka hyllar sin landslagskompis. - Foto: KOJI SASAHARA
En sorgsen Fabregas stämmer in i hyllningskören.
2 av 2
En sorgsen Fabregas stämmer in i hyllningskören. - Foto: Tom Hevezi

Ronaldo höjs till skyarna - av andra stjärnor

En av historiens bästa fotbollsspelare, Ronaldo, har bestämt sig för att avsluta sin fotbollskarriär. Stjärnspelare som Kaka och Fabregas är inte sena med att hylla den legendariska anfallaren.


Karriärens höjdpunkt:

Ronaldo kan, nu när han valt att avsluta sin karriär, blicka tillbaka på en framgångsrik saga och ett välfyllt prisskåp.

Brasiliens stora anfallsstjärna har blivit utsedd till världens bästa spelare tre gånger. Första gången var han bara 20 år gammal.

MADRID. Real Madrids och det brasilianska landslagets stora mittfältsstjärna Kaka hyllar sin gamla landslagskompis Ronaldo, som under söndagen meddelat att han lägger skorna på hyllan.

 Via sin twitter ger Kaka sin version av fotbollspelaren Ronaldo:

"Ronaldo, tack för allting du gjorde för sporten, fotboll, Brasilien och för tusentals människor runt om i världen. Du är ett föredöme!! Det är med stor stolhet jag kan säga att jag spelade med en av de bästa fotbollsspelarna någonsin. Låt gud fortsätta välsigna dig i din nya fas i livet. Du är och kommer alltid att vara fenomenet!"

Arsenals mittfältsgeneral, Cesc Fabregas, stämmer in i hyllningskören. På sin twitter delger han världen följande hyllning:

"Väldigt sorglig dag för fotbollen. Den brasilianska legenden Ronaldo pensionerar sig från fotboll. Jag kommer alltid att komma ihåg säsongen 96/96. Den bästa spelaren jag någonsin sett.."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!