Ryan Giggs - Manchester Uniteds störste spelare genom tiderna.
1 av 3
Ryan Giggs - Manchester Uniteds störste spelare genom tiderna. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Nu förlänger han med ytterligare ett år.
2 av 3
Nu förlänger han med ytterligare ett år. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Superhjälten?
3 av 3
Superhjälten? - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Giggs vägrar lägga skorna på hyllan

Ryan Giggs, odiskutabelt en av de största spelarna som någonsin spelat i Premier League, väljer nu att förlänga med Manchester United


Englands mest välmeriterade spelare:

Ryan Giggs är ett namn som ingjuter respekt hos mer eller mindre samtliga supportrar av klubbar på de brittiska öarna. Under sin mer än 20 år långa karriär har han vunnit elva ligatitlar, fyra FA-cuper och två Champions League-turneringar.

Hans individuella meritlista är än längre och mest noterbart är att han redan säsongen 2005 röstades in i Premier Leagues Hall of Fame.

MANCHESTER. Manchester Uniteds omåttligt populäre spelande legendar, Ryan Giggs, har skrivit på för ytterligare ett år i klubben.

Liraren som gjorde debut för "The Red Devils" redan 1991 har under sin tid i klubben spelat 862 och gjort 158 mål enligt den officiella statistiken.

Uniteds manager och spelarnas plastpappa, Sir Alex Ferguson, har inget annat än lovord att ösa över sin gamla vänsterbreddare. Även om han medger att de fina orden börjar tryta:

– Man börjar få ont om ord för att beskriva Giggsy. Han är en fantastisk spelare och underbar man. Han spelar fortfarande så pass bra att han fortfarande kan bli man of the match och hans erfarenhet är viktig för de yngre spelarna i laget.

Ryan Giggs blir under året 38 år gammal.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!