Leyton krigade till sig 1-1 hemma mot Arsenal. Nu väntar omspel på Emirates.
Leyton krigade till sig 1-1 hemma mot Arsenal. Nu väntar omspel på Emirates. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX

Leyton FA-chockade Arsenal

Division 3-laget slog till med bara minuten kvar av matchen och tvingar Arsenal till omspel i FA-cupen.

LONDON. Lilla Leyton Orient stod för omgångens stora skräll i FA-cupen - och spelade 1-1 mot giganten Arsenal.

Det såg länge ut som att "The Gunners" skulle kamma hem segern. Tomas Rosicky nickade in ledningsmålet i samband med en hörna sex minuter in den andra halvleken.

Men skrällaget kom tillbaka. Och med endast en minut kvar av ordinarie matchtid slog inhopparen Jonathan Téhoue till med ett riktigt drömmål.

Den 26-årige fransmannen lyckades först komma förbi både Kieran Gibbs och Ignasi Miquel innan han avslutade med ett hårt skott som målvakten Manuel Almunia inte kunde rädda.

Nu väntar alltså omspel på Emirates för lagen.