Ronaldo har hamnat i blåsväder.
1 av 3
Ronaldo har hamnat i blåsväder. - Foto: nph / Cesar Cebolla
Berlusconi kan förlora sin makt.
2 av 3
Berlusconi kan förlora sin makt. - Foto: Gregorio Borgia
Karima njuter uppenbarligen av att stå i centrum.
3 av 3
Karima njuter uppenbarligen av att stå i centrum. - Foto: Fabrice Thuile

Ronaldo anklagas för illegalt sexköp

Cristiano Ronaldo har hamnat i samma blåsväder som den italienske premiärministern Silvio Berlusconi. Karima El Mahrough anklagar dem båda två för att ha köpt sex av henne som minderårig.


MADRID. Karima El Mahroug fortsätter att avslöja tunga personer som brutit mot lagen. Den nu 18-åriga tjejen har blivit ett känt ansikte i framför allt Italien.

Först pekades Silvio Berlusconi ut, nu är det Cristiano Ronaldo som enligt tjejen ska ha köpt sex av henne när hon var minderårig.

Den italienska lagen tillåter sexköp när någon är fyllda 18 år, men vid tillfället säger hon sig bara ha varit 17 år.

De båda hade enligt Karima El Mahrough en het natt tillsammans på ett hotell i Milano, en natt som Ronaldo betalade henne 4 000 euro för.

Enligt hennes vittnesmål till polisen var Ronaldo fullt medveten om hennes ålder, vilket betyder att portugisen medvetet brutit mot lagen.

Ronaldo bemötte under söndagen anklagelserna.

- Under perioden december 2009 till juni 2010 var jag inte i Milano en endaste gång. Det kan lätt bevisas. Och på den påstådda dagen var jag och tränade i Madrid, säger Ronaldo enligt Ekstrabladet.

- Jag har aldrig träffat personen, och hennes påstående är en lögn, skrev hemsidan GestiFute, som representerar den portugisiska storstjärnan.

Ronaldo är just nu tillsammans med den ryska toppmodellen Irina Shayk.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hirscher gör comeback – för Nederländerna

Forsberg med matchavgörande målet: "En specialare"

2 timmar sedan
Filip Forsberg fortsätter leverera för sitt Nashville Predators i NHL-ishockeyn. I den andra åttondelsfinalen mot Vancouver gjorde svensken det matchavgörande målet, och segern gör att Nashville utjämnar serien till 1–1 i matcher. Det var en specialare hemifrån Åkerö-rinken, säger Forsberg till Aftonbladet.

Florida vann efter galna räddningar

idag 05:36
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

idag 04:50
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.