Fredag 23 Apr
Stockholm

Ronaldo anklagas för illegalt sexköp

Ronaldo har hamnat i blåsväder.
1 av 3
Ronaldo har hamnat i blåsväder. Foto: nph / Cesar Cebolla
Berlusconi kan förlora sin makt.
2 av 3
Berlusconi kan förlora sin makt. Foto: Gregorio Borgia
Karima njuter uppenbarligen av att stå i centrum.
3 av 3
Karima njuter uppenbarligen av att stå i centrum. Foto: Fabrice Thuile

Cristiano Ronaldo har hamnat i samma blåsväder som den italienske premiärministern Silvio Berlusconi. Karima El Mahrough anklagar dem båda två för att ha köpt sex av henne som minderårig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MADRID. Karima El Mahroug fortsätter att avslöja tunga personer som brutit mot lagen. Den nu 18-åriga tjejen har blivit ett känt ansikte i framför allt Italien.

Först pekades Silvio Berlusconi ut, nu är det Cristiano Ronaldo som enligt tjejen ska ha köpt sex av henne när hon var minderårig.

Den italienska lagen tillåter sexköp när någon är fyllda 18 år, men vid tillfället säger hon sig bara ha varit 17 år.

De båda hade enligt Karima El Mahrough en het natt tillsammans på ett hotell i Milano, en natt som Ronaldo betalade henne 4 000 euro för.

Enligt hennes vittnesmål till polisen var Ronaldo fullt medveten om hennes ålder, vilket betyder att portugisen medvetet brutit mot lagen.

Ronaldo bemötte under söndagen anklagelserna.

- Under perioden december 2009 till juni 2010 var jag inte i Milano en endaste gång. Det kan lätt bevisas. Och på den påstådda dagen var jag och tränade i Madrid, säger Ronaldo enligt Ekstrabladet.

- Jag har aldrig träffat personen, och hennes påstående är en lögn, skrev hemsidan GestiFute, som representerar den portugisiska storstjärnan.

Ronaldo är just nu tillsammans med den ryska toppmodellen Irina Shayk.

Kommentera
Kopiera länk
Dela