Grønkjaer: "Vi är alla lite mätta på allt snack"

- 21/02/2011, 23:01 -
Mycket snack, dags för verkstad? Upp till bevis för danskarna.
1 av 2

Mycket snack, dags för verkstad? Upp till bevis för danskarna.

JON SUPER

Gronkjaer i Chelseatröjan.
2 av 2

Gronkjaer i Chelseatröjan.

FC Köpenhamn spelar under tisdagskvällen sin största match någonsin. Chelsea besöker Parken och bland andra Jesper Grønkjaer ser fram emot matchen.

KÖPENHAMN. Köpenhamn välkomnar Chelsea till Parken på tisdag. Den danska klubben säger sig då spela sin största match någonsin och hela klubben har laddat för matchen i månader.

Den danska ligan har just nu vinteruppehåll, vilket gjort att FC Köpenhamn fått föreberedda sig med en rad träningsmatcher. Man har inte spelat några tävlingsmatcher sedan de sista gruppspelsmatcherna i Champions League i slutet av det förra året.

- Vi har pratat om den här matchen i fyra eller fem matcher, vi är alla lite mätta på allt snack och vi vill spela, säger Jesper Grønkjaer enligt Chelseas officiella hemsida.

Den 33-åriga dansken har spelat i Chelsea en gång i tiden och ser förmodligen fram emot att besegra sin gamla klubb på Parken under tisdagskvällen.

- Vi ser alla fram emot att gå in på en fullsatt arena och publiken kan vara fantastisk, fortsatte Grønkjaer.

Den rutinerade Köpenhamnspelaren berättade sedan om hur speciellt mötet med Chelsea kommer att bli, speciellt det på Stamford Bridge.

- Vi har en stor tro, men 0-0 skulle vara ett bra resultat för oss imorgon. Vi vill heta den form vi hade i höst, men vi vet också att trots att vi är i toppform kan vi få problem, avslutade Grønskjaer diskussionen om tisdagens match.