Mycket snack, dags för verkstad? Upp till bevis för danskarna.
1 av 2
Mycket snack, dags för verkstad? Upp till bevis för danskarna. - Foto: JON SUPER
Gronkjaer i Chelseatröjan.
2 av 2
Gronkjaer i Chelseatröjan.

Grønkjaer: "Vi är alla lite mätta på allt snack"

FC Köpenhamn spelar under tisdagskvällen sin största match någonsin. Chelsea besöker Parken och bland andra Jesper Grønkjaer ser fram emot matchen.


Jesper Grønkjaer

Födelsedatum: 12/8 1977
Tröjnummer: 10
Nationalitet: Dansk
Längd: 187 cm
Vikt: 82 kg
Position: Mittfältare/anfallare
Tidigare klubbar: Thisted, Aalborg, Ajax, Chelsea, Birmingham, Atletico Madrid, Stuttgart
 

KÖPENHAMN. Köpenhamn välkomnar Chelsea till Parken på tisdag. Den danska klubben säger sig då spela sin största match någonsin och hela klubben har laddat för matchen i månader.

Den danska ligan har just nu vinteruppehåll, vilket gjort att FC Köpenhamn fått föreberedda sig med en rad träningsmatcher. Man har inte spelat några tävlingsmatcher sedan de sista gruppspelsmatcherna i Champions League i slutet av det förra året.

- Vi har pratat om den här matchen i fyra eller fem matcher, vi är alla lite mätta på allt snack och vi vill spela, säger Jesper Grønkjaer enligt Chelseas officiella hemsida.

Den 33-åriga dansken har spelat i Chelsea en gång i tiden och ser förmodligen fram emot att besegra sin gamla klubb på Parken under tisdagskvällen.

- Vi ser alla fram emot att gå in på en fullsatt arena och publiken kan vara fantastisk, fortsatte Grønkjaer.

Den rutinerade Köpenhamnspelaren berättade sedan om hur speciellt mötet med Chelsea kommer att bli, speciellt det på Stamford Bridge.

- Vi har en stor tro, men 0-0 skulle vara ett bra resultat för oss imorgon. Vi vill heta den form vi hade i höst, men vi vet också att trots att vi är i toppform kan vi få problem, avslutade Grønskjaer diskussionen om tisdagens match.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lukas om bytet: "Skidskytte är inte så enkelt"

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

1 timme sedan
Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

VAR-domare anklagades av PL-klubb - ska döma EM

1 timme sedan
Uefa ger VAR-domaren Stuart Attwell grönt ljus att döma EM i Tyskland i sommar. Detta efter att Attwell anklagats för att döma emot Nottingham Forest i matchen mot Everton.

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

2 timmar sedan
När Hamas attackerade en musikfestival den 7 oktober förlorade Ben Binyamin sitt högra ben. Nu ska han vara med i EM för amputerade fotbollsspelare. Jag trodde aldrig att jag skulle spela fotboll igen, säger han.

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

3 timmar sedan
Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

3 timmar sedan
Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.