Onsdag 27 Okt
Stockholm

"Vi har ordentligt hopp om att avancera"

Ramos och Källström.
1 av 2
Ramos och Källström. Foto: LIONEL CIRONNEAU/AP/SCANPIX
Källström tror på sitt Lyon.
2 av 2
Källström tror på sitt Lyon. Foto: LAURENT CIPRIANI

Lyon, med Kim Källström i laget, spelade oavgjort mot Real Madrid under tisdagskvällen. Kim Källström kommenterade resultatet efter matchen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LYON. Kim Källströms Lyon lyckades kvittera Real Madrids ledning till 1-1 i den första av två Champions League-åttondelsfinaler mellan de båda.

Plötslig såg utgångsläget inför returen i den spanska huvudstaden inte lika dystert ut, även fall Real Madrid har bäst slagläge inför returen.

- Du skulle kunna säga att 1-1 är ett bra resultat för dem, men vi känner att vi har ordentligt hopp om att avancera nu, säger Kim Källström till UEFA:s officiella hemsida efter matchen.

- Det sena målet var väldigt viktigt, för vårt självförtroende framför allt. Det är bra för moralen. Vi behövde gräva djupt för att nå kvittering och vi la ner en stor arbetsinsats. Lyckligtvis lyckades vi och matchen är fortfarande öppen.

Källström är nöjd med kvittering, men menar på att Lyon hade fler chanser att näta.

- Vi borde varit mer kliniska. När du är på gång mot ett lag så bra som Madrid måste du utnyttja det till max. Vi skapade två eller tre bra chanser, men vi gjorde inte mål. Vi visste att de skulle ha en bra period vid något tillfälle också, förklarade Källström.

Motsvarande möte förra året, fast i Madrid:

Kommentera
Kopiera länk
Dela