Onsdag 27 Okt
Stockholm

Terry: "Man märker surret i omklädningsrummet"

Kaptenen ledde sina styrkor till seger på Parken.
Kaptenen ledde sina styrkor till seger på Parken. Foto: KRABBE LARS

John Terrys Chelsea vann med stabila 2-0 på Parken i Köpenhamn. Kaptenen konstaterade efter matchen att man nu är på rätt väg, vilket bland annat märktes i omklädningsrummet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

KÖPENHAMN. Chelsea vann med betryggande 2-0 på Parken i Köpenhamn under tisdagskvällen. Nicolas Anelka stod för båda målen och blev därmed stor hjälte i bortalaget.

John Terry, Chelseas kapten, var nöjd med både lagets insats och det faktum att man nu fortfarande har någonting kvar att kriga om den här säsongen.

- Det är ett bra lyft, att vinna gör det och man märker surret i omklädningsrummet, säger Terry efter matchen till Sky Sports News.

- Det är viktigt att vi fortsätter på den här vägen, detta kan ha varit starten.

Terry klargjorde sedan att Carlo Ancelotti innan matchen fått hela laget att förstå att man ännu inte är döda, utan att man lever i allra högsta grad.

Nicolas Anelka blev matchens stora profil med två snygga mål. Didier Drogba återfanns återigen på bänken, till förmån för Anelka och Fernando Torres.

Angående kampen mellan anfallarna tyckte Terry att de är värda att hyllas, med tanke på vad de klarar att prestera trots den hårda konkurrensen.

- Didier, när han kom in, orsakade mycket problem. De verkar klicka och spelar bra, men det tar ett par veckor för killarna att anpassa sig och förhoppningsvis är detta starten på ett bra partnerskap, avslutade Terry och syftade på samarbetet mellan anfallarna i Chelsea.

Nicolas Anelkas supersäsong 2008/2009 - ALLA mål:

Kommentera
Kopiera länk
Dela