Sir Alex tror på sina spelare.
1 av 2
Sir Alex tror på sina spelare. - Foto: Carl Recine
Marseille på onsdagskvällen för den engelska storklubben.
2 av 2
Marseille på onsdagskvällen för den engelska storklubben. - Foto: Claude Paris

Sir Alex Ferguson tror på sina spelare

Manchester United inleder i och med onsdagens bortamatch mot Marseille i Champions League en tuff period med fyra raka bortamatcher. Sir Alex Ferguson ser fram emot utmaningen.


Manchester Uniteds fyra kommande matcher

23 feb: Marseille - Manchester United
26 feb: Wigan - Manchester United
1 mars: Chelsea - Manchester United
6 mars: Liverpool - Manchester United

MARSEILLE. Sir Alex Ferguson och hans Manchester United spelar på onsdagskvällen mot Marseille i Frankrike. Serieledarna från Premier League har, enligt sin manager, några väldigt avgörande veckor framför sig.

- Vi har några viktiga veckor närmast, det råder det inga tvivel om, säger Ferguson innan onsdagens match mot Marseille i Champions League.

- Vi påbörjar nu fyra bortamatcher i rad, vilket är en stor utmaningen för oss.

Sir Alex Ferguson konstaterade också att matcherna som väntar är en drös fantastiska sådana, stora och betydelsefulla. Enligt skotten är det i just sådana matcherna spelarna knappast sviker Manchester United.

- Vi når den intressanta perioden av säsongen är alla vill slå Manchester United, säger Ferguson.

- Jag vet att mitt lag är redo för vad som väntar. Vår inställning är helt enkelt att vinna alla, fortsatte Ferguson inför en tuff period av matcher, där United bland annat ska besöka Stamford Bridge för att möta Chelsea.

Skotten fortsatte sedan att hylla sina spelares kapacitet i stora matcher. Betydelsefulla och stora matcher får stora spelare att prestera, tack vare bland annat erfarenhet och inställning.

- Man får känslan när man når det här steget i Champions League att vi är i början av någonting ordentligt, någonting spännande och storslaget, avslutade Ferguson.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

3 timmar sedan

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?