Söndag 18 Apr
Stockholm

John Terry vägrar ge sig: "Vi kan fortfarande vinna"

Chelseas lagkapten tackar de tillresta fansen efter segern över FC Köpenhamn.
1 av 2
Chelseas lagkapten tackar de tillresta fansen efter segern över FC Köpenhamn. Foto: KRABBE LARS/AP/SCANPIX
2 av 2

John Terry fortsätter hävda att Chelsea fortfarande kan komma ikapp serieledande Manchester United.– Vi har inte gett upp riktigt än.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LONDON. John Terry har inte gett upp Premier League riktigt än. Chelseas lagkapten deklarerar, efter vinsten över FC Köpenhamn, att Londonlaget fortfarande kan komma ikapp serieledande Manchester United.

Manchester United ligger för närvarande tolv poäng före fjolårets mästare. Men det är inget som bekymrar Terry.

– United är inte oslagbara och vi har trots allt två matcher kvar att spela mot dem. Där kan vi plocka in sex poäng på dem.

Höstens match blev som bekant uppskjuten på grund av den stora snöstormen som då drog in över de brittiska öarna. Den drabbningen har i stället flyttats till den 1 mars.

Det stora avgörandet kan däremot komma så sent som i den 36:e omgången, när Chelsea beger sig till Old Trafford för en match som mycket väl kan bli dråpslaget för Londonlaget.

– Vår säsong har inte varit den bästa, men om vi bara fortsätter att kämpa och slåss för vår manager och kamrater kan vi mycket väl ta hem Premier League även detta år. Men det kommer att bli tufft, men som sagt, vi har inte gett upp riktigt än, säger han enligt Sky Sports.

Kommentera
Kopiera länk
Dela