Barcapresidenten: "Mourinho tjänar mycket mer än Pep"

- 24/02/2011, 13:56 -
José Mourinho ska enligt Sandro Rosell tjäna avsevärt mycket mer pengar än sin motpart i Barcelona.
1 av 2

José Mourinho ska enligt Sandro Rosell tjäna avsevärt mycket mer pengar än sin motpart i Barcelona.

Victor R. Caivano/AP/SCANPIX

2 av 2

MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX

Sandro Rosell gick under torsdagen ut och dementerade uppgifterna om att Josep Guardiolas nya kontrakt skulle ha gjort honom till La Ligas bäst betalde tränare.

BARCELONA. Nyligen skrev FC Barcelonas tränare, Josep Guardiola, på ett nytt kontrakt. Ett avtal som knyter succémanagern till klubben även över nästa säsong.

I och med att affären blev offentlig har mängder med spekulationer dykt upp som gjort gällande att Guardiola skulle tjäna enorma summor pengar. Men nu väljer klubbens president, Sandro Rosell, att dementera uppgifterna.

José Mourinho tjänar väldigt mycket mer än vad Guardiola gör. Jag är väldigt nöjd med att ha en tränare som brinner för klubben i stället för att som det är hos Real Madrid, där de har en tränare som endast är där av professionella anledningar, säger han till katalanska tevekanalen TV3.

Presidenten är inte beredd att avslöja vilka siffror det rör sig om för Guardiola, men är ändå öppen med att en av klubbens mest framgångsrika tränare inte tjänar mest i ligan.