Carlo Ancelotti visar sig vara en rolig man.
1 av 2
Carlo Ancelotti visar sig vara en rolig man. - Foto: OLESEN PETER HOVE/AP/SCANPIX
"Ni har spelat för mycket Football Manager".
2 av 2
"Ni har spelat för mycket Football Manager". - Foto: Poulsen Lars/AP/SCANPIX

Ancelotti: "Tror ni att vi lirar Football Manager?"

Carlo Ancelotti visade upp sin skämtsamma sida när han valde att dementera ryktet om att Kaka skulle gå till Chelsea, samtidigt som Drogba gick i motsatt riktning.


Nu avgörs Premier League:

Chelsea står inför ett par otroligt viktiga dagar om klubben på något sätt ska fortsätta att kunna utmana Manchester United och Arsenal om ligatitlen.

Först spelar Manchester United en relativt enkel bortamatch mot Wigan, samtidigt som Chelseas mannar får vila över helgen. Därefter väntar det enorma tungviktsmötet mellan United och Londonlaget. Matchen spelas den 1 mars klockan 20.45.

Och förmodligen kan den drabbningen avgöra Chelseas chanser att behålla bucklan.

LONDON. Fotbollstränare visar sig ofta vara människor av ett underligt släkte. Antingen blir de vilda när reportrar ställer frågor om bisarra rykten, eller så skrattar de bort frågorna med roliga vitsar.

Nu har Carlo Ancelotti sållat sig till den skämtsamma skaran. På frågan om det fanns någon validitet i ryktet som gjorde gällande att Chelsea skulle byta bort anfallasstjärnan Didier Drogba, mot Real Madrids brasilianare, Kaka, drog managern på för fullt.

– Absolut inte, finns ingen sanningshalt i det där. Det låter mer som att ni i pressen spelat för mycket Football Manager.

Football Manager är som bekant det underhållande spelet där man själv tar över rodret för en fotbollsklubb. Genom intrikata förhandlingsknep och ryktesspridning kan man med en gnutta tur landa en supervärvning i partitet med den som nu skulle kunna föra Kaka till London.

Samtidigt menade Ancelotti att klubben redan har agerat i likhet med spelet. Fernando Torres, Ramires och David Luiz är bara några av spelarna som nyligen anlänt till klubben.

- Kommer jag att fråga Roman Abramovich om Andrea Pirlo, Kaka och Pato? Varför skulle jag göra det när vi redan köpt i några av de bästa spelarna på samma positioner, avslutade den skojfulle tränaren presskonferensen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!