Jonas Olsson ber om ursäkt för att ha slagit sönder tavlan och ångrar sig.
1 av 3
Jonas Olsson ber om ursäkt för att ha slagit sönder tavlan och ångrar sig. - Foto: MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN
Ricardo Fuller ville inte skaka hand med Olsson efter matcher och då blev han förbannad.
2 av 3
Ricardo Fuller ville inte skaka hand med Olsson efter matcher och då blev han förbannad. - Foto: ACTION IMAGES / BILDBYRÅN
Stokes manager, Tony Pulis, var inte särskilt imponerad över Olssons tilltag.
3 av 3
Stokes manager, Tony Pulis, var inte särskilt imponerad över Olssons tilltag. - Foto: JON SUPER / AP / SCANPIX

Olsson beklagar sitt utbrott

Efter måndagens match mot Stoke blev det bråkigt och West Bromwich-försvararen Jonas Olsson slog sönder en tavla i spelargången. Nu beklagar han sitt beteende.


Jonas Olsson:

Då: 2008 köptes han av Premier League-laget West Bromwich från NEC Nijmegen. Han landslagsdebuterade i juni 2010 i en träningsmatch mot Vitryssland.

Nu: Slog sönder en tavla med ett gammalt lagfoto efter att Stoke-spelaren Ricardo Fuller vägrade skaka hand med honom.

STOKE-ON-TRENT. Matchen mellan Stoke och West Bromwich i måndags slutade 1-1. Men det var inte matchen den kvällen skulle bli ihågkommen för. Den svenske landslagsbacken, Jonas Olsson, slog nämligen sönder ett gammalt lagfoto efter matchen.

Anledningen till varför han blev så arg: Ricardo Fuller i Stoke ville inte skaka hand med honom efter matchen.

– Jag ville skaka hand med deras anfallare Ricardo Fuller efteråt, jag tycker man gör det även om det är irriterat efter matchen. Men det ville inte han. Då blev det gruff, men det var inget allvarligt, säger Olsson till Expressen.

Olsson berättar själv att han slog ut med en arm och råkade krossa fotot på väggen. Han säger dock att han bad om ursäkt direkt efter händelsen.

– Jag fattar själv att det var onödigt. Men det är väl bättre att slå i väggen än att slå en motspelare. Det är ingen ursäkt, mitt omdöme efter en match kan vara dåligt ibland.

Jonas Olsson kommer att bli ersättningsskyldig för skadorna och riskerar att bli bötfälld av klubben, som ändå tar lätt på händelsen.

Det var däremot inga uppsluppna miner i hemmalagets läger. Stokes manager, Tony Pulis, var rejält upprörd efter matchen.

– Om man inte kan kontrollera sig själv och slår sönder någon annans egendom bara för att någon inte vill skaka ens hand, då har man inga ursäkter, sa han.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!