Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Guardiola till sjukhus i akuta smärtor

- 03/03/2011, 12:09 -
Pep Guardiola har drabbats av akuta smärtor i ländryggen.
1 av 2

Pep Guardiola har drabbats av akuta smärtor i ländryggen.

Tom Hevezi/AP/SCANPIX

Det är fortfarande oklart om Barcelonatränaren kan närvara under de kommande matcherna.
2 av 2

Det är fortfarande oklart om Barcelonatränaren kan närvara under de kommande matcherna.

Manu Mielniezuk/AP/SCANPIX

Barcelonas succétränare Josep Guardiola blev under onsdagskvällen inlagd på sjukhus med akuta smärtor i ländryggen. Nu är de kommande matcherna i farozonen.

BARCELONA. Josep Guardiola fördes till sjukhus under onsdagskvällen. Enligt uppgifter ska anledningen vara att Barcelonas tränare drabbats av akuta smärtor i nedre partiet av ryggraden - även kallat ländryggen.

Guardiola tvingades redan i tisdags att ställa in en väntad presskonferens efter katalanernas vinst över Valencia. Smärtan var för stor för att uthärda.

– Pep känner sig inte bra just nu och han fick bokstavligen kämpa sig igenom matchen, sa då assisterande tränaren Tito Vilanova till den samlade presskåren.

– Han har det tufft just nu och visste under matchen inte ens om han skulle stå eller sitta.

FC Barcelona går nu in i en tuff period med dels en viktig ligamatcher borta Sevilla och Villareal, samt den otroligt viktiga returen av åttondelsfinalen i Champions League mot Arsenal.

Det är fortfarande oklart om Guardiola kommer vara direkt delaktig i de kommande drabbningarna.