Zlatan Ibrahimovic fick uppleva ytterligare ett Champions League-nederlag när Milan blev utslagna av Tottenham.
1 av 2
Zlatan Ibrahimovic fick uppleva ytterligare ett Champions League-nederlag när Milan blev utslagna av Tottenham. - Foto: Matt Dunham / AP / SCANPIX
Milans vicepresident Adriano Galliani försvarar Zlatans insats.
2 av 2
Milans vicepresident Adriano Galliani försvarar Zlatans insats. - Foto: Antonio Calanni / AP / SCANPIX

Galliani står upp för Zlatan

Milan blev utslagna ur Champions League av Tottenham under onsdagen. Då försvarar Adriano Galliani Zlatan.


Zlatans Champions League-spöke:

Zlatan Ibrahimovic har aldrig lyckats bra mot engelskt motstånd och har bara gjort två mål någonsin mot ett premier league-lag. De två målen föll i fjol mot Arsenal.

I och med förlusten mot Tottenham späddes Champions League-spöket på för Zlatan som får fortsätta jakten på sin åtråvärda CL-titel.

LONDON. Den svenske Milan-stjärnan Zlatan Ibrahimovic har blivit hårt kritiserad efter sin insats mot Tottenham i Champions League i onsdags.

Han har beskrivits som färglös och beskyllts för att vika ner sig i de stora Europa-matcherna.

Nu försvaras han av Milans vicepresident Adriano Galliani.

– Att han var ett spöke är det ni journalister som säger. Ingen tittar på hur han arbetar i defensiven, hur han är huvudet högre på motståndarnas hörnor, säger Galliani dagen efter till italienska medier.

Galliani understryker också att Zlatan gör ett bra jobb även i spelet utan boll.

– Också när man inte ser honom är han mycket viktig, han sparar sig aldrig, han arbetar mycket, menar Galliani, som tycker att resultatet var orättvist:

– Vi förtjänade absolut inte att åka ur, vi spelade en bra match. På 180 minuter såg jag bara ett enda skott på mål från Tottenham.

Milan förlorade första matchen hemma på San Siro med 0-1 och på onsdagen slutade matchen 0-0 på White Hart Lane vilket betyder att Zlatan får vänta ännu längre på sin efterlängtade Champions League-titel.

Se Zlatans två mål mot engelskt motstånd:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!