Den legendariske tränaren har haft en riktigt tuff vecka, men nu har han återvänt till rampljuset.
1 av 4
Den legendariske tränaren har haft en riktigt tuff vecka, men nu har han återvänt till rampljuset. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Ferguson kommer äntligen ur sin medieskugga och pratar om veckan som gått.
2 av 4
Ferguson kommer äntligen ur sin medieskugga och pratar om veckan som gått. - Foto: SIMON DAWSON/AP/SCANPIX
Det var en något dyster Manchestertränare som mötte upp med pressen.
3 av 4
Det var en något dyster Manchestertränare som mötte upp med pressen. - Foto: Claude Paris/AP/SCANPIX
Sir Alex Ferguson tycker synd om sig själv.
4 av 4
Sir Alex Ferguson tycker synd om sig själv. - Foto: Claude Paris/AP/SCANPIX

Ferguson: "Jag tycker synd om mig själv"

Manchester Uniteds manager, sir Alex Ferguson, har inte gjort sig känd som en emotionell person. Men nu när han äntligen kommer ur sin medieskugga, medger han att han haft en riktigt tuff vecka.


Fergusons tunga vecka:

Fergusons tuffa vecka inleddes med förlust mot toppkonkurrenten Chelsea under förra onsdagen. Efter slutsignalen gjorde han sina mindre smarta uttalanden riktade mot domaren.

Nu i helgen åkte United på ytterligare en förlust. Denna gång mot ärkerivalerna Liverpool som fullständigt körde över Manchesterlaget.

MANCHESTER. Sir Alex Ferguson valde på klassiskt manér att lägga locket på efter hans uttalanden riktade mot domaren Martin Aktinson.

Det var efter Uniteds mindre lyckade insats mot Chelsea som managern gick ut med hård kritik mot domaren.

- De här besluten förändrade matchen. Och han (domaren) kommer att få döma varje vecka. Vi förtjänade inte det här. Absolut inte, sa Ferguson till Skysports efter att slutsignalen ljudit.

Och nu kommer skotten äntligen ut i media igen. Under fredagen höll han en väntad presskonferens inför matchen mot Arsenal.

– Jag tycker lite synd om mig själv, jag har haft en riktigt tuff vecka, säger han till en samlad presskår.

– Men nu måste vi börja titta framåt. Vi har stora möjligheter att få till en riktigt lyckad säsong och det är fortfarande många utmaningar kvar att genomföra.

Ferguson får oväntat stöd från Carlo Ancelotti:

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

1 timme sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

1 timme sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.