Samuel Etoó gav bortalaget ledningen.
1 av 2
Samuel Etoó gav bortalaget ledningen. - Foto: Felice Calabro'/AP/SCANPIX
Här går bollen in i Brescias mål.
2 av 2
Här går bollen in i Brescias mål. - Foto: Felice Calabro'/AP/SCANPIX

Inter gick på en gigantisk mina mot bottenlaget

Stor fest är att vänta i de rödsvarta kvarteren i Milano under fredagskvällen.


Leonardos facit i Inter:

Leonardo har sannerligen gjort att stort avtryck i Inter.

Under sina inledande 14 matcher har han vunnit elva och förlorat två.

1-1 mot Brescia innebar brassens första oavgjorda resultat.

BRESCIA. Inter har genomgått en mindre revolution sedan Leonardo tog över rodret från Rafael Benitez. På 14 matcher har den tidigare Milantränaren radat upp 12 vinster.

Under en längre tid såg han ut att gå mot sin 13 seger borta mot Brescia, men den tidigare Milanspelaren, Andrea Caracciolo, ville annorlunda.

Mästarna inledde dock matchen bäst. Med hög press, fint passningsspel och smarta lösningar hade Inter bottenlaget i en liten ask.

Samuel Etoó kundetrycka in 1-0 under en tilltrasslad situation efter en hörna från Wesley Sneijder. Och vid det här laget var det inte mycket som talade för Brescia.

Men i slutet av matchen kunde dock hemmalaget något överraskande kvittera.

Återigen kom målet till efter en tilltrasslad hörnsituation. Bollen damp ner i bortalagets straffområde situationen såg ut att vara över Men i stället för att rensa bort läderkula nickade Ivan Cordoba bollen rakt i gapet på Caracciolo som enkelt kunde knoppa in kvitteringen.

Men otursgubben Cordoba var inte klar där. I det absoluta slutskedet av matchen lyckades Citadine Martins Eder komma fri med Julio Ceasar. Då valde colombianen att dra ner motståndaren och fick ett direkt rött kort samtidigt som domaren pekade på straffpunkten.

Turligt nog kunde dock den brasilianska målvakten rädda straffen och matchen slutade 1-1. Ett resutlat som med största sannolikhet innebär stor fest bland de rödsvarta kvarteren i Milano.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!