Cristiano Ronaldo klev åt sidan i lördagens derby mot Atletico de Madrid. Men Tottenham hävdar att skadan inte är så allvarlig som Real vill göra gällande.
1 av 2
Cristiano Ronaldo klev åt sidan i lördagens derby mot Atletico de Madrid. Men Tottenham hävdar att skadan inte är så allvarlig som Real vill göra gällande. - Foto: Andres Kudacki/AP/SCANPIX
Här är sitautionen där Ronaldo ska ha skadat en sena på baksida lår.
2 av 2
Här är sitautionen där Ronaldo ska ha skadat en sena på baksida lår. - Foto: Andres Kudacki/AP/SCANPIX

Tottenhamtränaren: "De mörkar Ronaldos skada"

Tottenham Hotspurs assisterande tränare tror inte att Cristiano Ronaldo är skadad.


Nyheter24 tippar kvartsfinalerna:

Barcelona - Sjachtar Donetsk. Barcelona ska, som världens bästa lag, relativt enkelt ta sig vidare. Men Ukrainarna är riktigt tuffa på hemmaplan och kan skrälla med ett bra resultat. 90 - 10.

Inter - Schalke 04. Leonardo har stått för en smärre revolution i Inter. Något som med största sannolikhet kan se italienarna besegra ytterligare ett gäng tyskar. 70-30.

Real Madrid - Tottenham. Tottenham besegrade relativt enkelt ett slagfattigt Milan. Men nu tar det förmodligen stopp. Ronaldo återvänder till de brittiska öarna och kommer lämna desamma med en seger i bagaget. 70-30.

Manchester United - Chelsea. Fullständigt oviss. United har enorma problem på Stamford Bridge, samtidigt har Chelsea ett Champions League-spöke att slå hål på. Ingen mening i att gissa, här gäller det bara att njuta. 50-50.

LONDON. Den 5 april drabbar Real Madrid samman med Tottenham Hotspurs i den första av två kvartsfinaler.

Real Madrid hävdar att superstjärnan Cristiano Ronaldo med största sannolikhet kommer missa den drabbningen. Men samtidigt är Londonklubben ytterst tveksamma inför uppgifterna.

– Det såg inte alls ut som en skada på baksida lår från där jag satt. Vi kommer inte att luras så lätt, säger Tottenhamtränaren, Tim Sherwood, till The Guardian.

Tottenhams två assisterande tränaren, Les Ferdinand och nämnde Sherwood befann sig på plats när Real besegrade lokalkonkurrenten Atletico de Madrid i lördags.

– Det var rätt uppenbart mot Atletico att Ronaldo har en talang utöver det vanliga. Det är fel att kalla honom och Lionel Messi för världsklass, de är helt enkelt så mycket bättre än så. Och det är därför vi inte vill avskriva honom helt från matchen mot oss.

Men trots att Real Madrid har en av världens bäste spelare andas den assisterande tränaren optimism.

– Deras mittbackar går rätt tätt ihop med deras högerback, något vi kan utnyttja rätt hårt. Det handlar bara om att få våra bästa spelare till de positionerna där de är som svagast.

Här är höjdpunkterna från helgens derby:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!