Trots att han vann Champions League med Inter i fjol beskriver han ändå tiden i Premier League som den "roligaste i karriären".
1 av 4
Trots att han vann Champions League med Inter i fjol beskriver han ändå tiden i Premier League som den "roligaste i karriären". - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX
José Mourinho vill tillbaka och träna ett Premier League-lag igen.
2 av 4
José Mourinho vill tillbaka och träna ett Premier League-lag igen. - Foto: Alvaro Barrientos/AP/SCANPIX
Han har tre år kvar på sitt kontrakt med Real Madrid. Men sen ska han tillbaka till England.
3 av 4
Han har tre år kvar på sitt kontrakt med Real Madrid. Men sen ska han tillbaka till England. - Foto: Paul White/AP/SCANPIX
Chelsea är den mest troliga destinationen, men båda Manchester-klubbarna och Tottenham ska vara intressanta för Portugisen.
4 av 4
Chelsea är den mest troliga destinationen, men båda Manchester-klubbarna och Tottenham ska vara intressanta för Portugisen. - Foto: PAUL WHITE/AP/SCANPIX

Mourinho: "Mitt nästa jobb kommer vara i England"

Real Madrid-tränaren José Mourinho vill återvända till England och träna ett Premier League-lag igen.


"The Special One":

Född: 26 januari 1963 i Setúbal, Portugal.

Då: Han har vunnit två Champions League-titlar, 2004 vann han med det portugisiska laget FC Porto. I fjol vann han med Inter.

Nu: Efter att han vann Champions League med Inter gick Mourinho till Real Madrid där han har tre år kvar på sitt kontrakt. Sen är det England och Premier League som gäller.

MADRID. Real Madrid-tränaren José Mourinho lämnade Chelsea och Premier League 2008. Sedan dess har han längtat tillbaka och nu lovar han att hans nästa uppdrag blir i England.

– Jag saknar England och mitt nästa jobb kommer att vara i England. Jag har ouppklarade affärer där, säger Mourinho enligt The Sun och bekräftar ryktena om att han vill vända tillbaka.

Mourinho lämnade som bekant Chelsea 2008 och gick till Inter och där lyckades han vinna Champions League förra säsongen. Men han beskriver ändå tiden i England som "den roligaste tiden i hans karriär".

– Min tid i Chelsea var fantastisk både som manager och familjefar. Min familj och jag trivdes jättebra. Vi skaffade många vänner vi fortfarande har kontakt med och fortfarande besöker, säger "The Special One".

Han har just nu tre år kvar på kontraktet med Real Madrid och beskriver klubben som den största i världen, men också den mest besvärliga. Trots att han bestämde sig för att gå till Real Madrid längtar demontränaren till England mest hela tiden.

– Folk i Italien, Spanien och Portugal brukar fråga mig varför jag älskar England så mycket men jag kan inte förklara det - jag bara gör det, säger Mourinho.

Det mest troliga är att han hamnar i Chelsea igen, men båda Manchester-klubbarna och Tottenham Hotspurs ska vara intressanta för portugisen enligt The Sun.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!