Om de ska ge sig efter Udineses Alexis Sanchez lär de stöta på patrull. Inter, Juventus, Chelsea och Manchester City jagar honom också.
1 av 4
Om de ska ge sig efter Udineses Alexis Sanchez lär de stöta på patrull. Inter, Juventus, Chelsea och Manchester City jagar honom också. - Foto: AP / SCANPIX
Barcelona har en fet önskelista på anfallare och de jagar bland andra Manchester Citys Carlos Tevez.
2 av 4
Barcelona har en fet önskelista på anfallare och de jagar bland andra Manchester Citys Carlos Tevez. - Foto: Martin Rickett / AP / SCANPIX
Den katalanska storklubben är också ute efter Villareals Giuseppe Rossi.
3 av 4
Den katalanska storklubben är också ute efter Villareals Giuseppe Rossi. - Foto: Alberto Saiz / AP / SCANPIX
Santos supertalang, Neymar, ligger också nära till hands för Barcelona.
4 av 4
Santos supertalang, Neymar, ligger också nära till hands för Barcelona. - Foto: Martin Mejia / AP / SCANPIX

Barcelona jagar anfallare - Tevez aktuell

Barcelona är på jakt efter en anfallare. Bland annat är de intresserade av Manchester Citys Carlos Tevez.


Tevez och Barcelona:

Barcelona är speciellt intresserade av Carlos Tevez eftersom han och landsmannen Lionel Messi har en bra kemi sedan landslagsspelet.

Tevez önskade få lämna Manchester City redan i vintras och nu talar allt för att han byter klubbadress till sommaren.

Det som talar emot för Barcelona är hans skyhöga lön på ungefär 80 miljoner per år.

Italienska Inter sägs också vara ute efter 27-åringen.

BARCELONA. I sommar ska den katalanska storklubben slå på stort. Barcelonas president Sandro Rosell har sagt, enligt spansk press, att klubben har 460 miljoner att köpa spelare för. Först och främst är de ute efter en anfallare.

Just nu har Barcelona en önskelista på fyra stekheta anfallare de jagar. Enligt italienska La Gazzetta Dello Sport så är en av dem Manchester Citys Carlos Tevez.

Argentinaren ville lämna Manchester-klubben redan i vintras. Det stora problemet är dock ekonomin: Tevez tjänar enligt tidningen 80 miljoner om året och City vill ha en saftig övergångssumma.

"Alla vill spela för Barcelona"

De två hetaste namnen för Barcelona just nu ska vara Villareals Giuseppe Rossi och Santos supertalang, Neymar. Och båda spelarna kan definitivt tänka sig att spela för katalanerna.

– Alla spelare vill spela för Barcelona och det gäller även mig. Men det är en fråga vi måste behandla med försiktighet. Jag har ett kontrakt med Santos och är inställd på att stanna här nu, säger Neymar enligt spansk press.

– Ingen spelare kan säga nej till att gå till Barcelona, säger Rossis agent Andrea Pastorello.

Udinese-spelaren Alexis Sanchez uppges också vara på Barcelonas önskelista. Där får de dock stor konkurrens eftersom Inter, Juventus, Chelsea och Manchester City också jagar 22-åringen.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!