Måndag 17 Maj
Stockholm

Balotelli - utskälld och vandaliserad

Han fick sin sönderslagen.
1 av 2
Han fick sin sönderslagen. Foto: MARTIAL TREZZINI/AP/SCANPIX
Mario Balotelli har det tufft.
2 av 2
Mario Balotelli har det tufft. Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Mario Balotelli får det bara tyngre och tyngre. Först fick han en rejäl utskällning av Roberto Mancini för en vansinnestackling under träning - sen fick han sin lyxbil sönderslagen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Senaste tidens kaos

Mario Balotelli fick en veckas lön, lite drygt en miljon kronor, för att ha karatesparkat en motståndare rakt i bröstet under en match.

Utvisningen var glasklar.

I dagarna fick han böta ytterligare en veckas lön, sedan han kastat dartpilar mot juniorspelare från ett fönster.

MANCHESTER. Tiden i Manchester City ser ut att bli en tid att glömma för Mario Balotelli.

Den italienske jättetalangen har hamnat i fler kontroverser än vad han har lyckats göra mål i klubben - och nu börjar tålamodet hos tränaren Roberto Mancini ta slut.

En dålig tajmad glidtackling, som nästan slutade med att Carlos Tevez fick sina hälar avtacklade, fick tränaren att se rött.

– Roberto håller helt klart på att förlora tålamodet med Balotelli. Utskällningen pågick länge och Balotelli bara hängde med huvudet, säger ett ögonvittne till The Sun.

Men italienarens dåliga dag stannade inte där.

Under samma dygn kom det uppgifter som menade att stjärnans 8,5 miljoner kronors vrålåk, Maserati, sönderslagen med ett bräckjärn.

– Mario har uppenbarligen retat upp någon i Manchester och de har slagit sönder hans bil, säger en källa till tabloiden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela