Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Iniesta riskerar avstängning mot Real

- 19/04/2011, 11:53 -
Andres Iniesta uppges ha tagit ett gult kort avsiktligt för att slippa avstängning mot Real Madrid.
1 av 2

Andres Iniesta uppges ha tagit ett gult kort avsiktligt för att slippa avstängning mot Real Madrid.

Matt Dunham / AP / SCANPIX

2 av 2

Felice Calabro' / AP / SCANPIX

Barcelona-spelaren Andres Iniesta riskerar att bli avstängd i den första Champions League-matchen mot Real Madrid 27 april.

BARCELONA. När Barcelona spelade mot Sjachtar Donetsk i Champions League-kvartsfinalerna åkte Andres Iniesta på sitt tredje gula kort i turneringen och blev avstängd i returmötet.

Nu har matchdelegaten lämnat en anmälan om att Iniesta ska ha tagit det gula kortet avsiktligt för att inte riskera att bli avstängd i semifinalen mot Real Madrid den 27 april.

Barcelona har nu skickat in en överklagan till förbundet och de ska ta ett beslut kring Iniesta under onsdagen.

"FC Barcelona har skickat in en överklagan till Uefa mot det föreslagna införandet av en extra matchs avstängning för Andres Iniesta efter det gula kort han ådrog sig mot Sjachtar Donetsk på Camp Nou den 6 april", säger Barcelona i ett uttalande enligt Sky Sports.

"FC Barcelona tror att de argument som beskrivs i överklagan, som bygger på god tro av spelaren och den oproportionerliga vidden av den föreslagna sanktionen, kommer att vara tillräckliga för att motbevisa dessa påståenden."

Se några läckerbitar från Andres Iniesta: