José Mourinho kräver en inglasad VIP-box med telefon så att han ska kunna styra sina mannar från läktaren. - Foto: Paul White / AP / SCANPIX
I förra matchen var känslorna heta. - Foto: Manu Fernandez / AP / SCANPIX

Mourinho kräver inglasad VIP-box

José Mourinho kräver en inglasad VIP-box när Real Madrid gästar Barcelona på Camp Nou.

el Clásico-kontroversen

Med fyra superderbyn på 18 dagar blir det lätt heta känslor inblandade.

Inför den tredje matchen häcklade tränarna José Mourinho och Pep Guardiola varandra. Själva matchen var också fylld av heta känslor.

I samband med halvleksvilan rök spelarna ihop och det blev ett mindre gruff där Barcelonas reservmålvakt Pinto ådrog sig rött kort.

Pepe fick rött kort efter en tackling på Dani Alves - och då rasade Mourinho som blev uppskickad på läktaren.

Efter matchen sågade demontränaren Barcelona och Uefa.

BARCELONA. När Real Madrid och Barcelona drabbade samman i första semifinalen i Champions League var det heta känslor som präglade matchen. Bland annat blev Real Madrid-coachen José Mourinho uppskickad på läktaren.

Nu är han avstängd i returmötet som äger rum på Camp Nou i Barcelona.

Därför kräver demontränaren en egen inglasad VIP-box på arenan så att han kan vara säker från Barça-fansen och samtidigt kunna kommunicera med sin bänk via telefon, rapporterar den danska tidningen Ekstrabladet.

Det var så han ledde sina mannar när han var avstängd i matchen mot Sporting Gijong tidigare under säsongen.

Uefa säger samtidigt att de inte kommer att tillåta Mourinho att leda sitt lag via en telefon.

Guldyra för Örebros volleybolldamer

Guldtorkan är över för volleybolldamerna i Örebro Volley. Laget vann den tredje SM-finalen mot det regerande mästarlaget Engelholm med 3–1 i set och tog därmed hem SM-guldet via 3–0 i matcher.

Spräckte Rögles svit: "Skönt att vinna första"

Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle. Forwarden Linus Lindström blev matchhjälte med ett mål fyra minuter från slutet. Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.