Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Misstag att sparka Scolari"

Sport | 18/02/2009 17:58

Alex Ferguson anser att Chelseas beslut gynnar Manchester United.

Om Manchester United vinner mot Fulham i kvällens match ligger Alex Fergusons klubb tio poäng före Chelsea. Enligt den skotske tränaren spelar Chelseas beslut att sparka Luiz Felipe Scolari honom rätt i händerna.

– Titelrejset kommer nu att stå mellan oss och Liverpool, säger Ferguson, samtidigt som han varnar för att Aston Villa är på gång.

Ferguson säger sig vara chockad över att Chelsea så snabbt gjorde sig av med en tränare "med så stor erfarenhet och bevisad framgång som 'Phil' Scolari".

– Att de hade så bråttom är en avspegling av den tråkiga väg som sporten är inne på, där alla från ägare, styrelsemedlemmar, supportrar och media kräver omedelbar framgång och inte visar någon som helst tålamod för att nå sina mål. För mig är det självklart att för att vinna priser så krävs det stabilitet och långtidsplanering, säger Alex Ferguson enligt The Sun.

Skrivet av: