Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gerrard mot en snabb comeback

Sport | 18/02/2009 20:13

Gerrard återhämtar sig snabbt från sin lårskada och kan vara aktuell mot City.

Liverpools viktigaste spelare, Steven Gerrard, kan vara på väg mot en tidig comeback. Mittfältaren, som har dragits med en lårskada den senaste tiden, skulle enligt de första rapporterna tidigast kunna vara tillbaka till det första Champions League-mötet mot Real Madrid.

Nu menar dock lagets tränare, Rafael Benitez, att ett inhopp av Gerrard mot Manchester City den kommande söndagen inte är helt otänkbar.

– Han återhämtar sig. I sådana här situationer är varje dag viktig. Han jobbar med läkarteamet och det går framåt, säger Benitez.

Tränaren, som vet att 28-åringen är extremt viktig för laget, vill dock inte skynda på saker och ting och menar att ännu är inget säkert.

– Jag blev överraskad, eftersom jag såg att spansk media hade sagt att han (Gerrard) skulle spela några minuter den här helgen och sedan spela mot Real Madrid. Sanningen är att vi inte vet än, konstaterar tränaren till klubbens hemsida, och fortsätter:

– Han kanske kan spela mot City, men vi vet inte. Han vill spela varje match. Han vet att mötet mot City kommer att bli väldigt viktig, och Real Madrid-mötet likaså.

Löjligt snyggt mål av Gerrard

Skrivet av: