När Blackpool åkt ut tackar lagkaptenen för sig och flörtar med toppklubbarna.
1 av 3
När Blackpool åkt ut tackar lagkaptenen för sig och flörtar med toppklubbarna. - Foto: Jon Super / AP
2 av 3
- Foto: Tim Hales / AP
Sebastian Larsson deppade när hans Birmingham åkte ur Premier League, men lär få fortsätta spela på den högsta nivån även nästa säsong.
3 av 3
Sebastian Larsson deppade när hans Birmingham åkte ur Premier League, men lär få fortsätta spela på den högsta nivån även nästa säsong. - Foto: SIMON DAWSON / AP

Lagkaptenen överger skeppet efter nedflyttning

Blackpools Charlie Adam vill spela i Premier League även nästa säsong.


Andra som vill stanna i Premier League

Det är inte bara Charlie Adam som vill stanna i den högsta divisionen samtidigt som hans lag får börja om i Championship. Flera andra spelare är på väg att gå åt samma håll.

Sebastian Larsson, Birmingham

Den svenske högeryttern skrev aldrig på något nytt kontrakt med Birmingham och tur var väl det när de ändå åkte ur. Nu står klubbarna i kö för att köpa honom. Blackburn är den senaste intressenten.

Thomas Hitzlsperger, West Ham

Den tyske före detta landslagsmittfältaren gjorde comeback i West Ham mot slutet av säsongen men lyckades in hålla de kvar i Premier League. Aston Villa uppges vara intresserade.

Scott Parker, West Ham

Den klassiska nedflyttade Londonklubben ska ha tröttnat på Parkers ständiga skadeproblem. Trots det kan han vara på väg till topplaget Arsenal, som kanske behöver lite rutin på innermittfältet.

Scott Dann, Birmingham

Liksom när det gäller Charlie Adam är Liverpool intresserat av Birminghams duktige mittback Dann, 24. Han är född i staden och kan förstärka lagets mittförsvar – för uppemot 10 miljoner pund.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

VAR-domare anklagades av PL-klubb - ska döma EM

Uefa ger VAR-domaren Stuart Attwell grönt ljus att döma EM i Tyskland i sommar. Detta efter att Attwell anklagats för att döma emot Nottingham Forest i matchen mot Everton.

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

2 timmar sedan
När Hamas attackerade en musikfestival den 7 oktober förlorade Ben Binyamin sitt högra ben. Nu ska han vara med i EM för amputerade fotbollsspelare. Jag trodde aldrig att jag skulle spela fotboll igen, säger han.

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

2 timmar sedan
Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

2 timmar sedan
Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.

Nyberg klar som domare i fotbolls-EM

3 timmar sedan
Herrlandslaget tog sig inte till fotbolls-EM i sommar, men en svensk domartrio får i alla fall göra resan till Tyskland. 35-årige huvuddomaren Glenn Nyberg är tillsammans med sina assisterande domare Andreas Söderkvist och Mahbod Beigi uttagna till EM, som inleds den 14 juni, skriver Aftonbladet.