1 av 2
- Foto: Foto: Natacha Pisarenko/Scanpix
2 av 2
- Foto: Foto: Kirsty Wigglesworth/Scanpix

Tevez TV-dissar Manchester

Manchester City-stjärnan talar ut i argentinsk pratshow.– Jag kommer aldrig att återvända till Manchester. Inte ens på semester.


Carlos Tevez klubbkarriär

2001-2004: Boca Juniors

2004-2006: Corinthians

2006-2007: West Ham

2007-2009: Manchester United

2009- : Manchester City

MANCHESTER. Carlos Tevez har aldrig gjort någon hemlighet av att han aldrig kommit riktigt till rätta i Manchester. Trots att han hunnit bo fem år i England pratar han fortfarande mycket dålig engelska.

Det var ett av ämnena som kom upp när fotbollsstjärnan gästade Susana Giménez populära pratshow i veckan. Carlos Tevez berättar att han brukar ha gamla kompisar från det tuffa uppväxtområdet Fuerte Apache på besök. Men de, liksom hans föräldrar, kan ännu mindre engelska än han.

– De har ingenting de kan göra i Manchester. Där finns två restauranger. Det är en väldigt liten stad, det regnar jämnt, så man kan inte gå ut, säger Tevez, som berättar att hans andningshål är stadens italienska restauranger, som är de enda ställena där han kan göra sig förstådd.

Döttrarna i studion

Med sig i studion har Tevez sina båda döttrar Florencia och Katie, som han bara har sett sporadiskt sedan han och hans fru skiljde sig. I kulisserna sitter exfrun Vanessa – som Carlos Tevez nu hoppas kunna återförenas med. Hur det går kan avgöra var Tevez spelar sin fotboll i fortsättningen. Om han inte lägger av helt.

– Jag har alltid sagt att jag ska sluta när jag är 28, säger han.

– Tröttnar du på alla träningar? frågar Susana Giménez.

– Nej, jag tröttar på att vara känd. Jag förlorade min familj på grund av kändisskapet. Jag var på toppen, trodde att jag var gud och hade alltid folk som svansade runt mig, säger Carlos Tevez.

Manchester inget semesterparadis

När samtalet kommer in på boende berättar Tevez att han hyr sitt hus i Manchester. Susana Giménez berättar om en tidigare gäst i programmet som precis köpt ett hus i Marbella.

– Marbella är en annan sak, dit kan man åka på semester. Jag kommer aldrig att återvända till Manchester. Inte ens på semester, säger Tevez, syftande på när fotbollskarriären är över.

Carlos Tevez skapade uppståndelse när han bad om att bli upsatt på transferlistan i vintras. Enligt Tevez berodde det på att han ansåg att klubben inte hade uppfyllt de löften de ställde upp när han skrev på för City.

– Han har löst sina problem med direktörerna i City, de gjorde han i december. Jag tror det blir hans familj som avgör saken, säger Tevez agent Kia Joorabchian till Sky Sports.

I dag inledde Manchester Evening News en kampanj där de uppmanade läsarna att skriva under för att övertala Tevez att stanna i Manchester City.

TV-intervjun med Tevez:

Del 2:


 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

Marcus Pettersson är näste NHL-spelare som är klar för spel med Tre Kronor i ishockey-VM.

Lukas om bytet: "Skidskytte är inte så enkelt"

1 timme sedan
Johannes Lukas tackar för tiden han fick med Stina Nilsson. Även om succén uteblev. Man får inte tänka att skidskytte är så enkelt, säger landslagstränaren.

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

2 timmar sedan
Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

VAR-domare anklagades av PL-klubb - ska döma EM

2 timmar sedan
Uefa ger VAR-domaren Stuart Attwell grönt ljus att döma EM i Tyskland i sommar. Detta efter att Attwell anklagats för att döma emot Nottingham Forest i matchen mot Everton.