Och han kan komma att få sällskap av Samir Nasri.
1 av 7
Och han kan komma att få sällskap av Samir Nasri. - Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIX
Det har varit väldigt tyst kring Kim Källström.
2 av 7
Det har varit väldigt tyst kring Kim Källström. - Foto: LAURENT CIPRIANI/AP/SCANPIX
Rio Ferdinand till Tottenham?
3 av 7
Rio Ferdinand till Tottenham? - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX
Phil Jones är klar för Manchester United.
4 av 7
Phil Jones är klar för Manchester United. - Foto: Anders Brohus/AP/SCANPIX
Neymar är nära Real Madrid.
5 av 7
Neymar är nära Real Madrid. - Foto: Andre Penner/AP/SCANPIX
Allt har sitt pris, Sanchez.
6 av 7
Allt har sitt pris, Sanchez. - Foto: Franco Debernardi/AP/SCANPIX
Sergio Agüero kan säljas till Juventus.
7 av 7
Sergio Agüero kan säljas till Juventus. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX

Sillsvepet: "Trendsättaren till Real?"

Neymar närmar sig Real Madrid - trycker Sergio Agüero till Juventus?


Bildspecial:

För att hedra de stundande månaderna valde Nyheter24 att skapa ett bildspel. Här kan ni ta del av de 50 bästa spelarna som säkerligen kommer att figurera i världspressen under sommaren som kommer.

Vi närmar oss tranferfönstret med stormsteg och dag för dag dyker det upp helt absurda rykten om olika övergångar. Sommarens sjukaste är kanske ändå det som menar att Manchester Uniteds klippa, mittbacksbjässe och hjälte - Rio Ferdinand - kommer lämna klubben i sommar och skriva på för Tottenham.

Enligt uppgifter förbereder nämligen Spurs ett bud för den 32-årige försvararen.

Samtidigt som Phil Jones redan har blivit klar för de "röda djävlarna", närmar sig Arsenals Samir Nasri allt mer. Lagkamraterna, till exempel Bacary Sagna, hoppas dock sjäälvklart att han blir kvar.

- Han var en av säsongens bästa spelare och han är livsviktig för det här laget. Jag hoppas att jag träffar honom igen när försäsongen drar igång, säger högerbacken enligt Sky Sports.

Blågula Istanbul

På tal om sjuka rykten, det har viskats väldigt lite kring Kim Källström och Galatasaray den senaste tiden.

Frågan är om svensken fortfarande är aktuell för den turkiska klubben? Men även om han fortfarande är sugen på att göra Johan Elmander sällskap i Istanbul?

Chilenare på flykt

Annars har den största snackisen varit om vart Udineses Alexis Sanchez kommer hamna. Enligt uppgifter vill liraren, som är ett stort Manchester United-fan, inget annat än att... skriva på för Barcelona.

Samtidigt har den stora soppan tagit en helt ny vändning.

Rykten menar nämligen att Barcelona inte har råd, eller möjligtvis inte vill, att betala summan som chilenarens Serie A-klubb kräver.

Någon som å andra sidan har råd att kasta miljoner åt alla håll är engelska Manchester City. Och enligt uppgifter till Nyheter24 har faktiskt allting sitt pris - oavsett om Sanchez redan har förklarat att han är en stor United-supporter.

Trendsättare nära Real

Mannen med världens snyggaste frisyr rapporteras vara ett stenkast från Real Madrid. Brassen Neymar har jagats av i stort sett varenda storklubb som finns i Europa, men det ser alltså ut att bli den spanska huvudstadsklubben som vinner dragkampen.

Något som kan få den andra spanska huvudstadsklubben, Atletico Madrid, att sälja argentinaren Sergio Agüero till en annan klubb.

"Rojiblanco" har alltid sagt att de inte kommer sälja till den vita storebrorsan, men ändå har ihärdiga rykten placerat honom där. Nu kan han i stället vara på väg till Juventus.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!