Tisdag 21 Sep
Stockholm

Inter har gett upp Leonardo

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Inter måste hitta en ny tränare till nästa säsong – och förstavalet Bielsa har tackat nej.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MILANO. Inters tränare Leonardo ser av allt att döma ut att tacka ja till ett jobb i det hårdsatsande Paris Saint Germains ledning. Nu verkar Inters ägare Massimo Moratti ha ställt in sig på att han måste hitta en ny tränare till sin klubb.

– Leonardo har andra ambitioner, men jag behöver en tränare och inte en direktör, säger Massimo Moratti, enligt Corriere dello Sport.

Problemet för Inter är att klubbens förstaalternativ som ny tränare, Marcelo Bielsa, har tackat ja till jobbet som ny tränare för Athletic Bilbao – under förutsättning att Josu Urrutia vinner ordförandevalet i klubben den 7 juli. Av den anledningen har han redan tackat nej till Inter, uppger Bilbaotidningen El Correo.

Som om inte det vore nog med problem med en olöst tränarpost i mitten på juni så antyder nu även Samuel Eto'o att han kan vara på väg bort från Inter.

– Jag har flera erbjudanden. Jag måste bestämma vad jag ska göra, om jag ska stanna eller lämna, för jag är 30 år och det kan vara min karriärs sista kontrakt. Hundra eller tvåhundra tusen euro mer eller mindre gör ingen skillnad, då är det viktigare att man trivs i staden, spelar och har roligt. Vi får se, jag har en månads ledighet på mig att bestämma mig, säger Samuel Eto'o till den kamerunesiska TV-kanalen STV2.

Kommentera
Kopiera länk
Dela