Seger för Villa men Carew skadad

Tottenham fortsätter att överraska negativt i den engelska Premier league-fotbollen. I säsongens fjärde match kom tredje förlusten - 1-2 hemma mot Aston Villa. (TT)

Nigel Reo-Coker sköt 0-1 redan efter fem minuter och nio minuter in i andra halvlek släppte Tottenhams målvakt Heurelho Gomes lättvindigt Ashley Youngs distansskott under sig.

Darren Bent reducerade kort före full tid.

Tottenham är fortsatt sist i tabellen. I och med segern klev Villa upp på fjärde plats. Måndagskvällen bjöd likväl på en motgång. Norske landslagsanfallaren John Carew haltade av White Hart Lane efter drygt en timmas spel med en befarad knäskada.