1 av 3
- Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
2 av 3
- Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
3 av 3
- Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

VIDEO: Se Agüeros stora hattrick-fest

Manchester City behåller serieledningen.


Mot ligatiteln?

Manchester City har vunnit samtliga matcher under säsongsinledningen. Först krossades Swansea med 4-0 innan Bolton bortabesegrades med 3-2.

Tottenham blev en barnlek och viftades bort med 5-1 och på lördagen vann de över Wigan.

MANCHESTER. Sex mål på de fyra inledande matcherna. På lördagen slog Sergio "Kun" Agüero till igen och sänkte Wigan på egen hand när Manchester City hemmavann med 3-0.

Det första målet kom redan efter 13 minuters spel. Carlos Tevez stod för det makalösa förarbetet innan bollen till slut hittade fram till den lille argentinaren, som iskallt slog in den bakom målvakten Ali Al Habsi.

Men det var efter en timmes spel som spiken i kistan skulle komma. Den förre Atletico Madrid-liraren slog in bollen två gånger om inom loppet av sex minuter och slog till att City behåller serieledningen efter fyra omgångar.

Men det var verkligen inte bara Agüero som var het i City. David Silva låg bakom samtliga målen och fortsätter trion "Kun", Silva och Tevez lira som de har gjort under inledningen kan säsongen mycket väl sluta med ett guld.

Aguero gör 1-0.

Den lille argentinaren drygar ut ledningen.

Spiken i kistan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs lycka – det händer nu

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

1 timme sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

2 timmar sedan
Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

3 timmar sedan
FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.

Ryska fäktare nobbar OS-kval

idag 16:56
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.