Mourinho hyllar 18-årigt underbarn

Davide Santon har redan tagit en gven plats i portugisens startelva.


Redn 21 januari debuterade 18-årige Davide Santon för Inter i den viktiga cupmatchen mot Roma. Tränaren José Mourinho hyllade ytterbacken för insatsen. Sedan dess har Santon snabbt tagit en fast plats i laget.

I morgon möter Inter Roma på nytt – återigen med Santon som vänsterback.

– Santon är ett fenomen. Efter att ha sett honom mot Roma i hans första match förstod jag att han kan spela mot vem som helst, även mot Europamästarna. Han behövde bara en tränare som litade på honom. Jag är övertgad om att han om 10-15 år blir en Zanetti, en Maldini med 2-3000 matcher för Inter. Jag kommer att vara stolt men det kommer helt och hållet att vara hans förtjänst, säger José Mourinho till La Gazzetta dello Sport.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

2 timmar sedan

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

3 timmar sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

igår 20:36
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.